Odpoveď na príspevok od roman2860:
dobry den. chcel by som sa opytať niekoho kto ma … @roman2860 vypina lebo odmrazuje, alebo vypina, lebo je nahriata voda a nie je potreba tepla?Odpoveď na príspevok od rkorba:
@roman2860 vypina lebo odmrazuje, alebo vypina, … @rkorba nahrata voda je ale nevypne saOdpoveď na príspevok od roman2860:
podla čoho vypina tepelne čerpadlo? podla toho ke… @roman2860 mal by si tam mat nastavitelny rozdiel teplot kedy sa ti to vypne.Odpoveď na príspevok od ralf364:
Asi by som ti odporučil sa celkovo ponoriť do štú… @ralf364 ked ide v kuse tak ma spotrebu okolo 40kwh vykurovacia plocha je 170 m² a mam radiatoryOdpoveď na príspevok od rkorba:
@roman2860 mal by si tam mat nastavitelny rozdiel… @rkorba ale to neviem na tom midea nastenom ovladači najsťOdpoveď na príspevok od roman2860:
@rkorba ale to neviem na tom midea nastenom ovlad… @roman2860 tak pozri manual, alebo volaj instalaterskej firme, ked si nevies dat rady.Odpoveď na príspevok od roman2860:
@ralf364 ked ide v kuse tak ma spotrebu okolo 40k… @roman2860 To je dosť. Niečo je tam zle nastavené.Odpoveď na príspevok od ralf364:
@roman2860 To je dosť. Niečo je tam zle nastavené. @ralf364 40 kWh je cca 3,9 m³, čo je na kurenie radiatormi pri 170 m², normalne...