Odpoveď na príspevok od fugas20:
Nezavrie vám regulátory na radiatoroch, podlahovk… @fugas20 mame len 2 riadiatory: garaž - kde je ta ista teplota ako v podlahovke a rebrikovy v kupelni (vždy otvorene - ničim neregulovane) ... prietok neviem odmerat (ked sme na tu istu sustavu mali napojeny kotol (ktory je teraz aktivny v zalohe a zapina sa pri -20 a nižšie (pretože cca do -20 nam to TČ dokaže ohrievat dom na 23 st - len vtedy už ide +- 20h/24) tak je cca 20 l/m (neviem či to iste sa da predpokladat aj pri TČ) divne mi pride, že sa to deje presne a vždy len v tom jednom pripade a to okolo 13:20, mame ešte v ramci podlaohvku 100 l zasobnik za ktorym je dalšie pridavne čerpadlo, to čerpadlo + čerpadlo z TČ prehaňa vodu nonstop sustavou či kuri alebo nie (voda vždy prudi), problem je, že jedine nastava zlyhanie a chybova hlaška v presne danom čase (to znamena, že ak TČ ide napr. cez den 3 dni okolo 13:20 tak ho každy den vypne o cca 13:20) - ine časy nerobia vobec problem, TČ funguje v ramci celeho dnaOdpoveď na príspevok od fugas20:
Tlak je dobrý? Pripadne by som skúsil odvzdusnit … @fugas20 tlak mame vždy okolo 1,5, odvzdnušenie sme už riešili xkrat, vždy sa ale nejaka bublinka ktoru počut najde, nuž nedeje sa to vobec v ine časy - pekne funguje až na ten jeden moment, skusim poriešit čo navrhuje kolega vyššie s tym časom, to mi nenapadlo čo sa tyka konfliktu: nemali by sa bit, to sme osobitne s firmou ktora to riešila testovali, nestretli sa ale s tym, že to presne v dany čas robi tento problem dakujem aj tak za všetky postrehyOdpoveď na príspevok od minoo:
Ja by som skusil zistit, ci to sposobuje TC tak, … @minoo toto je dobry napad, skusim nastavit iny čas nech vidime či sa to udeje presne o hodinu napr. skor, dam vediet