Sporak s teplovodnym vymenikom star lux2

dobry den chcel by som sa opytat ci mate niekto skusenosti s sporakom teplovodnym star lux2, myslim tym ze ste si hozakupilk uz davnejsie cca 3-4 roky,nejake poruchy a podobne ako to funguje,pocitova teplota do interieru, vykon do vody a podobne.Dakujem za vsetky odpovede😉
Odpovedať
Je naozaj luxusný. Kurenar, čo nám ho zapájal, hovoril že nič lepšie na trhu nieje. Používame ho ale ešte len mesiac 🤭 akumulacku máme 700l, vykuri behom dňa aj na 3 dni a v dome je teplucko. Treba dobre pozapajat ostatné veci a určite budete spokojní. Ešte čo ma napadlo.. kvôli čerpadlu treba, aby bol náhradný zdroj, keby vypadla elektrika.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

Je naozaj luxusný. Kurenar, čo nám ho zapájal, ho…
@tabitka337 dakujem za info uz som zakupil cakam na dodanie nakolko mam kurenie poriesene cez kotol s akumulackou 1000 L z toho 800 do kurenia a 200 tuv tak ja len zapojim na existujuci rozvod cez stenu spolocna stena kotolna a kuchyna a zalozak mam tiez no sam som zvedavy co to bude ked pride urcite dam referencie
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tak uz ho mam cez rok a spokojnost, musel som dokuit dymovodnu klapku na napojenie na komin, mal som silny tah komina a aj ked som vsetko pozatvaral na peci stale horelo ako besne, hlavne ked bol mraz teraz sa to uz da celkom zreguluvat aj spotreba dreva mi klesla, sporaku nemam co vytknut, tiez som dokupil vrtulky na sporak a uplne inak cirkuluje vzduch manzelka sa stazuje ze je tu horuco😂😂😂😂😂
Odpovedať
vytopim s nim cely dom cez 1000L aku, od kedy som ho kupil kotol na drevo viadrus u26 som ani raz nepouzil, za mna dobra kupa a spokojnost
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?