Odpoveď na príspevok od manilla:
@dsalcpretlak mam ju v byte rok. neviem co presn… @manilla dobrý deň, podľa príspevku už máte túto klímu 4 roky. Ste s ňou stále spokojná? Ja uvažujem, že si ju dám namontovať hlavne kvôli tomu, že nerobí vietor a to by mohlo byť zdravšie hlavne pri spánku. Len veľa firiem ju nepozná, prípadne ju osdsudzujú a vôbec ju nechcú montovať. Jedni mi hovorili, že sú kazové a preto ich vyradili zo svojej ponuky, vraj museli stále chodiť na servisOdpoveď na príspevok od editaf:
@manilla dobrý deň, podľa príspevku už máte túto … @editaf dobry den. Uz som sice vyse pol roka v inom byte, ale s klimou som bola vzdy spokojna. Neviem ake firmy nepoznaju samsung windfree, je to bezny standard co sa montuje. Ja som ju mala od teplozima. Ja praveze poznam vela ludi co ju ma a nikto sa nestazuje na nic. Super bolo presne to, ze nefuka priamo.Odpoveď na príspevok od editaf:
@manilla dobrý deň, podľa príspevku už máte túto … @editaf mame ich doma. Ano vie to fungovat so zavretou klapkou. Zeby bolo zrovna prijemne pod tym spat to fakt nie, na moj vkus to stale dost "fuci" (co ma vobec neprekvapuje, bez cirkulacie neviem ako by to chceli vychladit vzduch v celej miestnosti). Na noc to vypinam. Dokonca mam dojem, ze to menej fuci v rezime quiet ako v rezime windfree.Odpoveď na príspevok od dsalcpretlak:
Chcel by som sa opýtať ci mate niekto reálne skús… @dsalcpretlak za mňa určite je to dobrá klíma. My ju máme a sme spokojní