Rozdelovac podl kurenia

Dobry den, Mame Lkovy dom a rozdelovac myslim znacka ferro je umiestneny presne v tom rohu, v tom lome len FYI. Od nastahovania od vodara sme mali vsetky okruhy nastavene na max, nevykurovalo to rovnomerne, ale nejak som do toho nešahal, bolo to v ramci uzivania ok. Chcel som casom ponizit vykurovanie v dennej casti, a normalne mi "vyplo" jeden okruh a nech robim co robim, neviem tam dostat tu teplu vodu. Vratil som to do povodneho nastavenia na max, ale nepomohlo. Nerobil som ziadne cinnosti, max tocil kolieckom na prietokomeri. Najprv som si myslel, ze prbolem je ten, ze zrovna tato trasa je dlhsia a trva to, ale je proste studena. Co by ste laikovi odporucali? Ako by ste postupovali? Treba to odvzdusnit alebo? Skusal som na youtube najst nejake video, no nepomohol som si. Uz mi ani nejde o nejake nastavenie, ale nech vsade citim, ze to kuri. Dik. Ak som to napisal ako madar, sorry, tazky piatok
Odpovedať
Profilova fotka
@uhro chce to viac informacii - poriadne fotky prietokov jednotlivych vetiev - dlzky jednotlivych vetiev Dalsia moznost je zavolat si profika, co ti to odvzdusni/nastavi. Za mna rovno poviem, chyba aut.odvzdusnovak a DN kotol<>rozdelovac je poddimenzovane.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhro:

Dobry den, Mame Lkovy dom a rozdelovac myslim zna…
@uhro ak to predtým kúrilo, tak to bude asi len v tom rozdeľovači teda. Ostatné kúri rovnako ako predtým? Lepšie by bolo dať fotku tých prietokomerov ako aj vyznačiť ktorý z okruhov nejde. A možno skúsiť uzavrieť a znova otvoriť cez prietokomer ale aj na spodnom ventile (tu bielu krytku).
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od uhro:

Dobry den, Mame Lkovy dom a rozdelovac myslim zna…
@uhro Keď zavrieš všetky okruhy, okrem toho, čo nekúri a ten nenabehne, bude zavzdušnený...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?