Odpoveď na príspevok od lvasko:
@frantisekca Nie vešmi súhlasím. Čo sa týka chlad… @lvasko môžem len súhlasiť. ono je to možno pre niektorých ľudí veľká investícia takto na začiatku, no v konečnom dôsledku sa to oplatí. ešte je možnosť využiť ten voacher od nich, čo j epodľ mňa tiež celkom dobrá vec.Odpoveď na príspevok od cielo33:
@lvasko môžem len súhlasiť. ono je to možno pre n… @cielo33 a k tomu voucheru sa dostanem ako? ci to nie je pre verejnost? 😅Odpoveď na príspevok od seker47:
@cielo33 a k tomu voucheru sa dostanem ako? ci to… @seker47 cez Google....https://nilan.cz/investicni-voucher/Odpoveď na príspevok od lucyy1312:
@seker47 cez Google....https://nilan.cz/investicn… @lucyy1312 no myslel som to skor tak, ci to moze vyuzit uplne kazdy, resp. ci tam nie su nejake podmienky a podobne.Odpoveď na príspevok od seker47:
@lucyy1312 no myslel som to skor tak, ci to moze … @seker47 jasne mozes to v pohode uplatnit aj ty aj hocikto :-) ide o to ze ked vies ze budes chciet rekuperaciu napriklad do novostavby ale nemas este dost peniazkov resp. plnu sumu tak si zakupis aspon tento voucher. len treba mysliet na to ze plati tri mesiace :-)Odpoveď na príspevok od barbie888:
@seker47 jasne mozes to v pohode uplatnit aj ty a… @barbie888 super, dik za info... parada, ze si vies takto dopredu zabezpecit aspon ten voucher, kym clovek nazbiera dostatok financii. tri mesiace su pomerne kratka doba, ale tak aspon to motivuje cloveka riesit veci rychlejsie.😃 porozmyslam o tom este.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Keď človek nemá dosť € na prehnane drahú rekuperá… @frantisekca Popíš osvedčené riešenie za menej ako polovičnú cenu. Akú más skúsenosť?Odpoveď na príspevok od lvasko:
@frantisekca Popíš osvedčené riešenie za menej ak… @lvasko tiez si myslim..ludia maju peniaze ked potrebuju a velmi chcu. prehnane draha? ano to je vecny problem na co sa ludia v dnesnej dobe hlavne prizeraju. ale to nevidia, ze ked teraz zainvestujem tak sa mi to v podstate vsetko vrati v inej podobe.Odpoveď na príspevok od cielo33:
@lvasko tiez si myslim..ludia maju peniaze ked po… @cielo33 tak vsak ved aj na tom kureni sa da takymto sposobom v podstate usetrit, nie? cize by sa dalo povedat, ze tie naklady sa o kus znizia.Odpoveď na príspevok od seker47:
@cielo33 tak vsak ved aj na tom kureni sa da taky… @seker47 samozrejme. ono niekomu sa to zda vela dat za taku aktivnu centralnu rekuperaciu, ale vezmi si ze nemusis riesit v podstate klimatizaciu, doplnkove kurenie alebo boler na vodu.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
Keď človek nemá dosť € na prehnane drahú rekuperá… @frantisekca zaujimalo by ma, ze co to je teda napriklad. mozno prides s niecim, co zmeni ludom zivoty. 😍