Odpoveď na príspevok od deciont:
@luk0 a nad nilanom si nepremyslal? ako mozno nie… @deciont Premýšlal som nad Nilan 300, ale košický predajca mi ani na 2x neposlal cenovú ponuku. Akeho mas predajcu na Nilan pre zaujimavosť? Ja som bol rozdhodnutý pre dnes už starší Stiebel Eltron VRC-W 400 (ktorý by sa mal dať ovládať aj cez Wifi s prídavným modulom), no prišla dobrá ponuka pre Vallox ValloPlus 350.Odpoveď na príspevok od luk0:
@deciont Premýšlal som nad Nilan 300, ale košick… @luk0 a cez koho si to riesil? co viem tak v ke to riesia definelo. tak ak si neskusal ich tk potom mozno este cez oficialnu stranku.Odpoveď na príspevok od sverdik:
@luk0 a cez koho si to riesil? co viem tak v ke t… @sverdik Ano cez Definelo a cez kontaktný formulár na ich webe. Je pravda že keby som ju veľmi chcel, telefonoval by som.Odpoveď na príspevok od luk0:
@sverdik Ano cez Definelo a cez kontaktný formul… @luk0 vôbec nebude na škodu keď im zavoláš :-) my sme to riešili tak, je to tak najlepšie priamo sa nakontaktovať. my nemáme doposiaľ problém s komunikáciou. keď sme aj niečo potrebovali vedieť, tak oni majú asi naše číslo v nejakej databáze alebo čo a hneď vedeli o koho ide :-)Odpoveď na príspevok od janula_be:
@luk0 vôbec nebude na škodu keď im zavoláš :-) my… @janula_be presne toto ocenujem a na to by mal tiez clvoek dbat vlastne ze komunikacia pristup :-) a ked maju kvalitne produkty tak uz je len bonus k tomu vsetkemu.