Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Zdravim, Tí ktorí mate podlahovku v kupelni mate … @zuhajnovic mame elektricky ale za dva roky co tu byvame som ho zapla len raz. Su tam len prevesene osusky. U nas by uplne stacili len tycky na tie osusky. U nas nie je taka zima ze by sme v prechodnom obdobi nevydrzali. A vpodstate sme v jeden den odstavovali podlahovku a zapinali stropne chladenie.Odpoveď na príspevok od zacik:
posielat do radiatora 40stupnovu vodu ako do podl… @zacik Rebríkový radiátor sa dá napojiť na podlahovku a zároveň v ňom môžeš mať elektrickú vykurovaciu špirálu. Kúrenári to tak bežne robia. V prechodnom období si majiteľ zapína len tú elektrickú špirálu a kúri v kúpelni pretože tam tie odlaždičkované plochy pôsobia chladnejšie a pritom sa tam chce povedzme zimomrivé decko kúpať a chcelo by vyššiu teplotu ako povedzme v ostatných izbách, kde kúriť ešte netreba. Na pripojenie rebríka na vykurovací okruh sa dá použiť napríklad táto armatúra: https://www.herz-sk.sk/herz-set-vua-5... Z druhej strany rebríka sa do neho zasunie elektrická špirála.Odpoveď na príspevok od minoo:
Rebrikovy radiator napojeny na kurenie, v dobre z… @minoo V byte som si elektrický rebríkový radiátor nainštaloval vyslovene kvôli sušeniu tréningového oblečenia. Po príchode z tréningu triko, trenky a štulpne ručne vyprať, vyvešať na kúpelňový rebrík, nastaviť ohrev na dve hodiny. Tej dryfit dresovine to na vysušenie stačilo. Na druhý deň boli pripravené na použitie. Detto super na sušenie osušiek po sprche. Za mňa aj ako vešiak OK pokiaľ sa na to nájde miesto. Je príjemné sušiť sa nahriatou osuškou. Kto má ohrev prkýnka na wc vie o čom hovorím :-) Možno zbytočný luxus ale žijeme len raz :-)Odpoveď na príspevok od toky1:
@minoo V byte som si elektrický rebríkový radiáto… @toky1 chýbajú už len hodinky s vodotriskom, pekné zbytočnosti,chýba už len odseknúť .ovno aj s tým čo visí, nepoviem ešte vyhrievané sedadlá na aute ktoré nocuje vonkuOdpoveď na príspevok od duzu:
@toky1 chýbajú už len hodinky s vodotriskom, pek… @duzu :-) Vec názoru Moja teta na dedine má doteraz kadibudku. Netvrdí síce, že mať normálne wc je zbytočný luxus a dekadencia ale možno si to myslí. Ja jej tiež nepoviem, že latrína patrí do stredoveku :-)Odpoveď na príspevok od zuhajnovic:
Zdravim, Tí ktorí mate podlahovku v kupelni mate … @zuhajnovic nie su nevyhnutne no myslim si ze sa zidu najma na uteraky ci vyhriatie zupanu v zime 😅Odpoveď na príspevok od stanlej:
@zuhajnovic nie su nevyhnutne no myslim si ze sa … @stanlej v zime ano, ale co v lete? neviem ako vy, ale my ich napriklad pocas teplych mesiacov zapnute nemame vobec.