Odpoveď na príspevok od dedo758:
Aké sú to radiátory, aké sú na nich ventily, aké … @dedo758 zdravím.Kurenie je plynové.Minuly rok všetko fungovalo.Pred zimou som iba radiátory odvzdusnil a nehrejú.Ide ma poraziť..Odpoveď na príspevok od dedo758:
Nie je dobre vidieť, ale vyzerá to na termostatic… @dedo758 ďakujem veľmi pekne za odpoveď.Vyskusam, dám vedieť Ešte raz, veľmi pekne ďakujem..Odpoveď na príspevok od dedo758:
Nie je dobre vidieť, ale vyzerá to na termostatic… @dedo758 ešte keby ste mi poradili, ako dať dole tu umelohmotnu hlavicu.Nech robím, čo robím, nejde dole, potvora jedna.A nechcem to urvat..Ďakujem velmi pekne za odpoveď.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Skúste odfotiť ten ventil zhora, či som predpokla… @dedo758 tu je fotka ventila z hora.Pride mi to, ako by to bolo nalysovane, bez možnosti demontovaťOdpoveď na príspevok od jenda8:
@dedo758 tu je fotka ventila z hora.Pride mi to,… @jenda8 > Urcite to nie je lisovany spoj. Dalej od radiatora mas osemhran, ktory je sucastou ventilu. Na tej strane na ventile je vnutorny zavit. Blizsie k radiatoru je na ventile vonkajsi zavit a matice je sucastou strobenia radiatora. Zober velky kluc a urcite potocis tou maticou pri radiatore. Tak dva roky som menil vsetky ventili za termostaticke, kedze boli len na koliecko a postupoval som tak, ze som najskor uvol tu maticu pri radiatore a potom som vytocil cely ventil. Ventili som menil bez toho, aby som musel skladat radiatory.Odpoveď na príspevok od asdfb:
@jenda8 > Urcite to nie je lisovany spoj. Dalej o… @asdfb Pozor - tu sa bavíme o bielej rukoväti ventila a nie o matici šróbenia. Nič povoľovať netreba!!!Odpoveď na príspevok od dedo758:
@asdfb Pozor - tu sa bavíme o bielej rukoväti ven… @dedo758 Ďakujem Vám za pomoc.Pec bola revidovana vo štvrtok.Kurenar vravel, že je vo výbornom stave.Je to pec Atack.Nic, zajtra volám kurenara, nemám na to nervy.Este raz, ďakujem za pomoc.Potom pisnem, kde bola zrada.Odpoveď na príspevok od dedo758:
@asdfb Pozor - tu sa bavíme o bielej rukoväti ven… @dedo758> Ospravedlnujem sa, neuvedomil som si to. No pokial je ten ventil takeho typu ako si ty daval fotku, tak ta hlavica by sa mu mala dat bezproblemov odmontovat. Mal by tam mat zavit. Vyzera, ze ma tento ventil TIEMME přímý radiátorový ventil jednoregulační EXCEL Malo by sa dat ta ovladacia bambula dat prec, lebo ta bambula sa predava samostatne a aj ventil sa da kupit alebo s bambulou alebo bez nej. https://www.bluedrop.cz/vytapeni/arma...Odpoveď na príspevok od asdfb:
@dedo758> Ospravedlnujem sa, neuvedomil som si to… @asdfb áno je to ventil Tiemme.Ale nejde mi to dat dole a nasilu to nechcem.Aby som to náhodou neurval.Aj tak, ďakujem za odpoveď.