Odpoveď na príspevok od minoo:
Ahojte, omotavate klima potrubie, ktore je von, o… @minoo okrem izolacie podobnej mirelonu mi klimatizer na trubky nedaval nic.Odpoveď na príspevok od minoo:
Ahojte, omotavate klima potrubie, ktore je von, o… @minoo dobre to tepelne zaizoluj a vsetko ostatne je ochrana proti UV ziareniu, aby casom nezvetralo.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@minoo dobre to tepelne zaizoluj a vsetko ostatne… @rkorba no rurky boli zateplene, este som kombo rurky, kondenz, kabel omotal takou hrubou pvc paskou a to co slo von aj alu paskou, daky 1,5m mam vonku z 5-tich... Inak ta AUX klimuje pekne, fakt je celkom ticha... akurat neviem ako sa zbavit toho pipania po stlaceni gombikov, zatial som nic nevygooglil...Odpoveď na príspevok od mgx:
@dom666 bezne sa to nerobi, musel by to byt velmi… S tim vsetkim ratam. Tak isto, ze bude treba viac chladiva. Ale bude to normalne fungovat?Odpoveď na príspevok od dom666:
S tim vsetkim ratam. Tak isto, ze bude treba viac… @dom666 Ak tam nie je nejaka extra dlha trasa, tak by to mohlo fungovat. Samozrejme za predpokladu, ze sa urobia kroky popisane vyssie, t.j. preplach potrubia a doplnenie chladiva. Jediny problem, ktory by mohol byt je cirkulacia oleja v potrubi. Takato zmena znamena, ze chladivo bude prudit polovicnou rychlostou a to nemusi stacit na strhavanie oleja s5 do kompresora. V reale by to mohlo znizit zivostnost kompresora, ale rovnako tak to moze bez problemov sluzit dlhe roky. Na toto ti ale nikto jednoznacnu odpoved neda, lebo to nie je nieco, co sa bezne realizuje.