Odpoveď na príspevok od technik_za:
@marianst A244 je kotol s prietokovým ohrevom T… @technik_za Dobry, zaujalo ma to s tou cirkulacnou sluckou. Som laik co sa toho tyka. Predpokladam ze na to aby cirkulacna slucka fungovala musim mat specialnu instalaciu teplovodnych trubiek, zapojenych do nejakeho okruhu ako pri radiatoroch, tak? Cize ked mam klasicky rozvod teplej vody ked trubka proste ide z kotla do baterie tam asi bez prerabky ziadnu cirkulacnu slucku neporiesim, tak? Zaujimalo by ma ci ta cirkulacna slucka nemoze vytvorit zivnu podu pre bakterie Legionelly - legionarska choroba. A ten udaj 35 % uspory oproti systemu so zasobnikom, to mate nejak zmerane, ci to je odhad? A bolo by mozne toto este nejak skombinovat aj so solarnym systemom tu cirkulacnu slucku aj s kotlom? Predpokladam ze mate aj realnu skusenost s takym zapojenim, ci? Dakujem za info.Odpoveď na príspevok od technik_za:
@mdz - nastavenie P684 komfort znamená, že dos… @technik_za Mate tu niekto realnu skusenost s takouto konstelaciou? Prosim nejake za a proti. Dakujem.