Odpoveď na príspevok od toky1:
@frantisekca Daj príklad značkového monoblokového… @toky1 Momentálne napríklad Daikin, nedávno tú sumu podliezali TC Samsung, a aj Panasonic bol dostupný zľahka cez 3000.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@toky1 Momentálne napríklad Daikin, nedávno tú s… @frantisekca Daj odkaz na konkrétny eshop s takouto cenou. Ja som asi strašne ľavý ale za 3 litre som nenašiel žiadne 7kW monoblokové TČ na ÚK aj TÚV z tebou spomínaných značiek ani náhodou. Dík.Odpoveď na príspevok od toky1:
@frantisekca Daj odkaz na konkrétny eshop s takou… @toky1 Monobloku je jedno či ho použiješ iba na kúrenie, alebo ohrev TÚV, kombináciu. Je to záležitosť ďalšieho vybavenia, čo k nemu dokúpiš. Písal som o TC s cenou do 3000€, nie o celom sete. EDLA06E3V3, EDLA08E3V3 sú z cenami 2200€ a 2500€. Nie, na palety ich brať nemusíš.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@toky1 Monobloku je jedno či ho použiješ iba na … @frantisekca Takú cenu som našiel len na Allegro. Tento eshop si myslel?Odpoveď na príspevok od toky1:
@frantisekca Takú cenu som našiel len na Allegro.… @toky1 Už xy vecí som z allegra objednal, aj z poľského, keď ešte na Slovensku neboli. Nikdy nebol žiaden problém a boli to aj drahšie veci, než je cenovka toho TC.Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@toky1 Už xy vecí som z allegra objednal, aj z p… @frantisekca Čiže tento eshop si myslel. OK. Zo zahraničných eshopov tak všeobecne mám averziu kupovať "drahé" veci. Mám obavy z možných problémov s reklamáciami.Odpoveď na príspevok od toky1:
@rkorba S týmto tak celkom nesúhlasím. Ak je to T… @toky1 to budes mne ako uzivatelovi toho zariadenia rozpravat???Odpoveď na príspevok od rkorba:
@toky1 to budes mne ako uzivatelovi toho zariaden… @rkorba 😉Odpoveď na príspevok od standa1981:
@vebi34 500e ročne, t.j. 50% príprava TUV, 50% kú… @standa1981 chyba ti čítanie s porozumením, o ktorom sa toľko dnes rozpráva. Ja píšem o kúrení.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@vebi34 500E je blud a sebaklam, teda pokial sa j… @rkorba tak toto je prejav úbožiaka. Chudáka, ktorý neznesie, že niekto má iný názor. Na krku hypotéka, auto na lízing a hrá frajera s deravý mi vreckami. Ja nie som zadávateľ témy, máš reagovať na tému. Vlastním 4 nehnuteľnosti, v živote sa svojou úbohovosťou k tomu ani nwpriblížiš. Naša zemianska kúria ma2hodnotu okolo 1 000 000€. Keď z tvojho domu nebudú už ani základy, lebo žiadne hádam nemá, naša zemianska kúria bude iba stúpať na hodnote. Ale pochopiť to nie je v tvojich silách. 🤣🤣🤣Odpoveď na príspevok od vebi34:
@rkorba tak toto je prejav úbožiaka. Chudáka, kto… @vebi34 Nikto tu na teba "milionara" nie je zvedavy, lebo len tu mlzis, klames a urazas. Ja pisem podlozitelne fakty, ktore nevies vyvratit/pochopit, alebo vstrebat. Nepotrebujem sa tu s nikym hadat, lebo chudak co zobre pred Lidlom nema na slachtu 😎Odpoveď na príspevok od rkorba:
@vebi34 Nikto tu na teba "milionara" nie je zveda… @rkorba prečítaj si svoju správu, ktorú si mi poslal. Len máš približnú hodnotu nehnuteľnosti, ktorú si nazval zrúcaninou. A čo sa týka šľachty, ktorú spomínaš, máme aj niekoľko rodinných erbov. 🤣Odpoveď na príspevok od vebi34:
@rkorba prečítaj si svoju správu, ktorú si mi pos… @vebi34 a syltale sme sa mi chydaci neboraci nedozvedrli technocke parametre tej budpvy, ktora si ma na kureni+tuv elektrokotlom pytat iba 500 eur. Iba to ze kym ostatni makame a derieme svoje dlane ty si uz tazko za vodou co nam je platne jak mrtvemu kabat.