Odpoveď na príspevok od mischo1990:
Ahojte. Vedel by mi prosím niekto poradiť v akom … @mischo1990 to čo si napísal je pekne ale malo. Nastav ho na konštantný tlak na najvyšší stupen.Odpoveď na príspevok od nicearty:
@mischo1990 to čo si napísal je pekne ale malo. N… @nicearty a čo by si ešte potreboval vedieť?Odpoveď na príspevok od mischo1990:
@nicearty a čo by si ešte potreboval vedieť? @mischo1990 ideálne presne vypočítanú tlakovou stratu systému ;0) Minimálne schéma zapojenia aby bolo jasne o čom je reč. Ale viac urobiť ako som poradil nebudeš vedieť, iba ak šetriť pár W ak by stačilo čerpadlo zapnuté na nižší stupeň.Odpoveď na príspevok od nicearty:
@mischo1990 ideálne presne vypočítanú tlakovou st… @nicearty tak to ani neviem kde zistiť 😂 to by malo byť niekde v projekte. Každopádne som to natlačil na 1.5 baru. Prebehol som obidva rozdeľovače (odvzdusnil) ale problém stále pretrváva. Horné podlažie slabo kúri. 2 veci: keď otvorím všetky 3 rozdeľovače tak klesá prietok na rozvodoch. Na poschodí ukazuje na všetkých Max 0.75 (môže byť že nestíha čerpadlo?) mám 3 rozvádzače každý vykuruje asi 85m2. Prietokomery otvorené naplno. Druhá vec na hornom poschodí mám stále vzduch v prietokomeroch. Je to normálne? Prípadne ako ho odtiaľ dostať?Odpoveď na príspevok od mischo1990:
@nicearty tak to ani neviem kde zistiť 😂 to by ma… @mischo1990 chlape, z teba to leze ako z chlpatej deky. Otestuj to postupne, dva rozvádzače zatvor a jeden nechaj pustený na najväčší prietok. Tak by si mal z každého aj vzduch vytlačiť. Dúfam že tam máš odvzdušňováky. Všetky takto prestriedaj a uvidíš.