Na aku teplotu mate nastaveny kondenzacny kotol a chyby f20 a f75

Zdravim rok pouzivam v dome ( 110m2) kotol protherm gepard 25kw kondenzacny. Minulý rok som zacal topit isiel bez problemov teplotu som mal na 60 stupňov spiatocku neviem kde sa to zistuje....toho roku v septembri som zacal topit vsetko islo v pohode ale uz asi tyzden vypisuje chybu f20 prehratie kotla a f75 to je tlak ale snimac tlaku prito lm tlak v systeme je 1.4 za studena ... Kotol resetujem skoro kazdy den maju prist aa nato pozriet....ale mne sazda som si znizil teplotu na 45 stupnov ze kotol nestiha proste dlho trva dokedy dosiahne 22.5 teplotu ktora je nastavena na termostate a radiator je priskrteny akurát v spalni...dom mam nezatepleny zo severnej strany straty urcite budu dvere okna strop ...neviem na aku teplotu to mam nastavit ci nechat na tych 60 alebo mam dat na 65 nech to natopi narazovo a vypne alebo to pre kondenazmy kotol nema vyznam radsej tych 45 5....
Odpovedať
Zavzdusneny kotol Preto sa prehrieva
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od fugas20:

Zavzdusneny kotol Preto sa prehrieva
@fugas20 a mas nato navod alebo treba volat servis lebo fakt neviem ako dalej kotol vypina raz za dva dni
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pato1234:

@fugas20 a mas nato navod alebo treba volat servi…
@pato1234 protherm má samoodvzducnovac. Vieš dať dole kryt? Mali by tam byť také čiapočky na odvzdusnenie
Odpovedať
U nás nikoho netopíme, ale kúrime medzi 23 - 24 stupňov. Teplotu vody mám nastavenú na 47 stupňov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?