Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@mgx @megdesign Na kotli Protherm Ray 9KE som za… @purplesticks aká bola vonkajšia teplota? Lebo podľa uvedenej krivky by malo byt približne -10°C aby bola voda 38°C.Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@mgx @megdesign Na kotli Protherm Ray 9KE som za… @purplesticks @mgx odpovedal na všetko. 👍Odpoveď na príspevok od marsdm:
@purplesticks aká bola vonkajšia teplota? Lebo po… @marsdm v tom čase mi ukazovalo v aplikáccií 2°C - dobrá poznámka, neviem prečo potom od kotla termostat vyžadoval teplotu výstupu 36°C 🤔@mgx ako píšem v príspevku vyššie, menil som termostat a to nasledovne : vypol som kotol, vytiahol bezdrôtovú jednotku z ebus a vložil nový wifi modul. Zapol kotol a sprároval termostat s wifi modulom. Je to tak ok ? Nemusel som kotol zresetovať do výrobných nastavení ? Či v kotli neostali nejaké zapísané údaje z predošlého termostatu...Odpoveď na príspevok od purplesticks:
@marsdm v tom čase mi ukazovalo v aplikáccií 2°C … @purplesticks neviem až takéto detaily, to skôr iní poradia. Mne napadlo ešte že či to nie je maximálna teplota nastavená, aby neišlo do podlahy viac + sa to reguluje podľa krivky ako treba. Čiže dalo to len 28°C podľa krivky a maximum by dalo 36°C aj keby je vonku -40°C. Ale to len tipujem či to tak nemôže byť.Odpoveď na príspevok od marsdm:
@purplesticks neviem až takéto detaily, to skôr i… @marsdm maximálne teplota do podlahy je nastavená v riadku d.071 - to som si dal na 45°C. Podľa všetkého ten riadok d.005 ukazuje hodnotu na výstupe. Musím už len zisiť, odkiaľ sa tam dostala a prečo ju nedosahujem...