Kto má v podlahe podlahové kúrenie Top Heating?

Profilova fotka
Kúrenie máme navrhnuté teplovodné podlahové. Realizačné ponuky som najviac dostala od Top Heating-u. Neviem však nájsť reálne referencie na túto značku. Máte ju niekto v podlahe? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
sme spokojny s kvalitou vid.fotoblok
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Tak ako ste spokojni s TOP HEATING?
Odpovedať
Máme kúrenie Topheating, materiál kvalitný, robil nám to kúrenár pán Mišo, spoľahlivý.
Odpovedať
Tiez mam top heating a robil to p. Miso. Spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Top heating je dobrý a kvalitný materiál, Len nespolupracujte s firmou Instalem Ladce. Robí vodu aj kúrenie.V jednom rodinnom dome dali tenké kanalizačné rúre. Po zapojení WC bol úžasný zápach. Majiteľ si myslel, že problém je s WC. Dal komplet vymeniť WC, lebo si myslel, že mu ho zle obkladači zapojili. a potom sa zistilo, že problém je v tenkých rúrach....Čo už teraz, keď je to všetko zabetónované v podlahe..... To je špecialitka firmy Instalem. Nevedia základné veci. Dovolia si robiť inak ako máte v projektovej dokumentácii.... Tvrdia, že sú šikovný...a robia podľa svojho uváženia .Prácu majú peknú - no len na pohľad. Keď tomu nerozumieš, tak povieš super. Ale ak sa začneš venovať odbornému prevedeniu a niekto múdry ich skontroluje, taj je to katastrofa.... Tak vopred veľmi dobre zvážte výber tejto firmy....
Odpovedať
Ja mám Top Heating. Robila mi to firma od TT. Som spokojný. Pozri fotoblog
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Niekto ďalší so skúsenosťami s top heating? Mam CP od pána Frajkora aj s polystyrénom a pokládku s veľmi dobrou cenou. Nejaké referencie? Východ SR
Odpovedať
Mam Top Heating od Pana Frajkora, pokladka polystyrenu, podlahovky, anhydridovy poter a kotolňa (EK Protherm Raja 6K) . Poter je uplne rovný, montáž bola rýchla a kvalitná, material použitý kvalitný, cena asi najlepšia zo všetkých ponuk co som mal. Záruka na podlahovku ak prevedené spolu s potermi - 15 rokov.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Viete mi prosim niekoho s kym mate dobre skusenosti v okoli Ilavy odporucit kto montuje top heating? vopred dakujem
Odpovedať
@abednam ja mám ponuku od fy. Instalem ale len na kúrenie.. vodu aj odpad si robím zvlášť...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
@cmelor Ahoj, aj ste si dali od nch spraviť kúrenie? Ako ste spokojní?
Odpovedať
@peto125 áno aj spravili.. aj s potermi... max. spokojnosť.. presne na termín prišli.. spravili aj izoláciu.. skontroloval.. zaliali.. úplne bez problémov.. bral som od nich aj tepelné čerpadlo
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Neviete kde sa dajú kúpiť rúrky podlahovky Top Heating?Chcem si to robiť sám.
Odpovedať
Ahojte mate tu niekto problem z podlahovkou ako my? Bol tu kurenar pri peci cosi tam postikal cely den v pohode ticho a na druhy den to iste podlahovka huci nic sa nezmenilo . Podlahovka aj pec nova druhy rok minulu zimu uz tiez hucala .
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Ahojte, mám nacenenú podlahovku TOP HEATING. len sa zamýšľam nad cenovou ponukou a položkami v nej. prečo má človek zaplatiť za 10 okruhový rozdeľovač 420 € keď najdrahší na nete kúpim za 300€ resp. aj za 170 € ? alebo 4 okruhový v ponuke za 190 € kde som našiel aj za 90 € ? reflexná fólia pod podlahové kúrenie v cene 560 € za 200m2 pričom najdrahšiu som našiel za 300 € resp. aj za 180 €... tiež rúra PEX/AL/PE ALU PEX 5vrstiev , 16x2 pre podlahové kúrenie 1400 bm v ponuke za 1960€ (1600bez dph - 1,14 za meter ) pričom tú istú som našiel s tými istými parametramy za 0,79 €/m v cene teda komplet 900 €. zamýšľali ste sa nad tým ? samozrejme všetky úkony za prácu, napustenie systému, tlakové skúšky, v ponuke dodávateľa sú narátané (práca 1600 €) som z toho trocha nesvoj. ako by ste reagovali ?
Odpovedať
Profilova fotka
@rohy su len 2 cesty, bud si kupis systemove riesenie zo zarukou a akceptujes zvysene ceny, alebo si kupis najlacnejsie co je na trhu a zaruku/ceny neriesis. Ak hladas nizku cenu, tak nehladaj v oblasti so systemovym riesenim a kup si co je na trhu najlacnejsie. Rad by som osobne videl ten rozdelovac za 170 euro :). Bezny IVAR 10cestny rozdelovac dnes stoji 600-800 euro, a to je "stredna" trieda bez cerpadla a pod.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@rohy su len 2 cesty, bud si kupis systemove ries…
@mgx pozdravujem, ďakujem za reakciu. chápem čo píšeš napíšem ale, ALE.... nehľadám a nechcem vôbec to najlacnejšie každopádne neviem prečo mám zaplatiť za to isté v čom je rozdeľovač z TOP HEATING iný ako napr. rozdeľovač v ponuke 360€/bez Dph https://www.termoobchod.sk/itap-zosta... alebo v čom je iná rúra rúra PEX/AL/PE ALU PEX 5vrstiev , 16x2 pre podlahové kúrenie z TOP HEATING ako napr. https://www.termoobchod.sk/trubka-na-... a cena je polovičná pri tom istom objeme. za cenu práce v ponuke plne platím . keby bola cena práce aj 2000 € tak neriešim lebo to je robota ale aby na materiály bolo ďalších 1500 € mi príde no neviem.
Odpovedať

@rohy su len 2 cesty, bud si kupis systemove ries…
@mgx pozdravujem, ďakujem za reakciu. chápem čo píšeš napíšem ale, ALE.... nehľadám a nechcem vôbec to najlacnejšie každopádne neviem prečo mám zaplatiť za to isté v čom je rozdeľovač z TOP HEATING iný ako napr. rozdeľovač v ponuke 360€/bez Dph https://www.termoobchod.sk/itap-zosta... alebo v čom je iná rúra rúra PEX/AL/PE ALU PEX 5vrstiev , 16x2 pre podlahové kúrenie z TOP HEATING ako napr. https://www.termoobchod.sk/trubka-na-... a cena je polovičná pri tom istom objeme. za cenu práce v ponuke plne platím . keby bola cena práce aj 2000 € tak neriešim lebo to je robota ale aby na materiály bolo ďalších 1500 € mi príde no neviem.
Odpovedať
Profilova fotka
@rohy rozdelovac neviem porovnat, neviem aky od topheating chces pouzit. Rozdiely su ale minimalne v cenovej hladine 400e. Rurka ktoru su uviedol je cisty cinsky lowcost s max.teplotou Tmax 70C bez certifikatov aj definovanej zaruky. Predpokladam klasicke 2 roky. Hladal by som nieco s Tmax95C/kratkodoboTmax110C.
Odpovedať
Ahojte, chcem sa spýtať, či sa na rozdeľovači od TOP heating dajú odskrutkovať tie koncovky, ktoré sú označené na obrázku. ALebo je to tam nalysované? Skúšal som to trochu pootočiť menšou silou ale nepodarilo sa mi to. Nechcel som to urvať, tak že či mám skúsiť viacej zabrať. Potrebujem to odmontovať a dať tam obtokový ventil. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajo873 vacsinou je tam zatka. To vidis jasne, pasuje na kluc alebo imbus. Prinajhorsom zdvihnut telefon a zavolat vyrobcovi/predajcovi alebo kuk do manualu, ak existuje. Nazov vyrobku co mas poznas len ty...
Odpovedať

@kajo873 vacsinou je tam zatka. To vidis jasne, p…
@mgx Mám presne tento od Topheating, v manuáli od neho sa nikde nepíše či to je lisované alebo naskrutkované. Akože sedí tá zátka na kľúč, ale ako som písal skúšal som, nepodarilo sa mi to potočiť. Preto sa pýtam,či niekto s tým nemá skúsenosť žeby to skúšal povoliť. Keď tak skúsim napísať nejakému zástupvoci tejto značky.
Odpovedať
Profilova fotka
@kajo873 ak je tam matica, da sa to uvolnit, len treba pouzit velky kluc s predlzenim. Rozdelovac umoznuje privod zprava aj zlava, ale matice sa maju uvolnovat ked je to vo zveraku :), nie uz v skrinke. Ak v skrinke, tak opatrne, aby si nenapachal viac skody :)
Odpovedať

@rohy rozdelovac neviem porovnat, neviem aky od t…
@mgx ahoj, túto rúru by si odporučil? https://www.termoobchod.sk/rura-pert-...
Odpovedať
Profilova fotka
@rohy HAKA ziadnu takuto ruru nema v oficialnom katalogu, ale to neznamena ze sa nevyraba. Ale ak parametricky nevie dosiahnut taku ruru znackova, mam silne pochybnosti, ze to da nejaka OEM rura za 1/2 cenu beznej rury. https://www.hakagerodur.ch/de/dnlarch... Osobne ale problem v tejto rure nevidim, v podlahovkach su 30 rokov rurky z plastiky nitra co o O2 bariere ani nechyruju a slapu dodnes.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?