Krb osadenie nad skrinky, tv stena

Dobrý deň, ma niekto niečo ako na obrázku? Videl som to viac krát v iných domoch kde to bolo riešené podobne ale napr skrinky boli na zemi nie vo vzduchu. A kúrilo sa normálne drevom. Ako je to vyriešené? Nemáte niekto foto? Chceme to tak podobne dať spraviť len ma zaujímajú detaily.
Odpovedať
https://www.inspire.sk/krb-a-kachlova... A existuje ešte nejaký protipožiarny zákon, podľa ktorého to, čo je na obrázku, je hazard minimálne s majetkom...
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od crit:

Dobrý deň, ma niekto niečo ako na obrázku? Videl …
@crit ta horna doska je kamen alebo kompozit. Nabytkova doska nevydrzi.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od wolodymyr:

@crit ta horna doska je kamen alebo kompozit. Nab…
@wolodymyr ano vsimol som si ze vaccsinou tam je nieco take na vrchu, a vnutro skrinky je riesene ako? je tam normalne skrinka? alebo sa tam nedava nic?
Odpovedať
To nebude skrinka pod tým. To sa určite len bude tváriť ako skrinka, ale musí to byť len obložené. Krbová vložka je ťažká a musí stať na nohách.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od crit:

@wolodymyr ano vsimol som si ze vaccsinou tam je …
@crit V každom prípade musí byť horná doska nehorľavá. Nevylučujte tepelnú izoláciu pod doskou v blízkosti nábytku. Pravá časť pod krbom je pravdepodobne len estetický kryt na zakrytie steny krbu. Nábytok je len stredná a ľavá časť. Televízor umiestnite vo vzdialenosti viac ako 50 cm od krbu, aby teplo nepoškodilo plastové časti zariadenia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?