Kotol atmos

rad by som s opytal, ci mate niekto priamo tento kotol od atmosu. pripadne aspon nejaky podobny a ako ste s nim spokojny. mam vytipovany prave tento, tak by som sa len chcel ubezpecit, ze to bude dobra kupa.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od hermiik:

rad by som s opytal, ci mate niekto priamo tento …
@hermiik akoze priamo tento typ generator? lebo to este kotol tak celkom vybraty uplne nemas, este sa treba blizsie rozhodnut 😉 kotol atmos mam tiez doma. mozem ti ho odporucit, zatial sa rozhodujes podla mna spravne, uz to len dotuknut.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od paprok2:

@hermiik akoze priamo tento typ generator? lebo t…
@paprok2 idealne by bolo priamo tento, ale tak uspokojim sa aj s recenziou na hocijaky iny 😀 a ako dlho mas ten kotol? podla vzhladu predpoklam, ze uz par sezon ma za sebou.
Odpovedať

@paprok2 idealne by bolo priamo tento, ale tak us…
@hermiik ty si tu ten, co sa pyta, ale smerujem teraz ja otazku na teba 😀 uz si aj objednaval / kupoval ten kotol? reku cas sa krati, ak ho chces na tuto sezonu.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od tomis12:

@hermiik ty si tu ten, co sa pyta, ale smerujem t…
@tomis12 v pohode, vsak o tom to je. nemusim sa len ja pytat haha. ano, uz som kotol objednal a uz je aj v testovacom rezime. neboj sa nic, myslim na vsetko. aj ked to mohlo vyzerat, ze na poslednu chvilu sa do toho pustam. ale tak dodanie je celkom rychle, takze v tom problem nebol absolutne.
Odpovedať

@paprok2 idealne by bolo priamo tento, ale tak us…
@hermiik hej hej, tento to s nami uz chvilu veru taha, uz je to asi osem rokov, ak sa nemylim, ale tak to je len hruby odhad. tak teda ale citam, ze uz mas kotol doma, tak potom by malo byt hadam vsetko okej. ktory si nakoniec teda objednal?
Odpovedať
Mne kurenár doporučil, kvoli servisu nešpekulovať s "exotickým ovocím", a voliť to, čo je najbližšie a má asi najlepší servis v tvojom regione. Tiež som rozmýšľal nad Atmosom (kombi s peletkami) ale zobral som nakoniec Attack z Vrútok (nie český Atmos).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?