Odpoveď na príspevok od zefe:
@crit https://cleanfilter.eu/en/product/domekt-r-… @zefe zdravím, môžem otázočku? Prepravu cez packetu mi ukazuje 4,20 €, dopláca sa ešte niečo iné za dopravu? Predsalen 17 € za filter F7 + M5 a na slovenskej stránke stojí to isté stojí 38 € je rozdiel. VďakaOdpoveď na príspevok od bellatrix27:
@zefe zdravím, môžem otázočku? Prepravu cez packe… @bellatrix27 nic ine sa nedoplaca ved uvidite v poslednom kroku final sumu, ja stale beriem nad 100eur aj pre susedov cize doprava zadarmo.Odpoveď na príspevok od crit:
@bellatrix27 nic ine sa nedoplaca ved uvidite v p… @crit ďakujem za odpoveď, super, tak idem hneď objednať. Keď už sme v téme tejto rekuperácie, koľko stupňov mate nastavených na prívod vzduchu? My sme mali 20 ale na webe mi ukazovalo cca 23,3. Znížila som na 17. Len ma zaujíma, koľko máte vy ostatní. VďakaOdpoveď na príspevok od majsterp:
Zdravím, chcem sa spýtať mate niekto problém, že … @majsterp vies ze to nie je pracka? ;) Je to rekuperator. Najskor odchadza pohon rekuperator. Kedze to je rotacka tak pokial sa netoci tak nerekuperuje. Zavolaj servis.Odpoveď na príspevok od stevo40:
Dobry den chcem sa spytat na radu, caka ma prve l… @stevo40 Ja ju mam pustenu len v noci cize od 22:00 do rana do 06:00. Cez den vam to bude do domu pustat teply vzduch.Odpoveď na príspevok od majsterp:
Zdravím, chcem sa spýtať mate niekto problém, že … @majsterp najskôr asi odchádza ložisko vo výmenníku na tom bubni co sa točí. Časom zkoroduje z vlhkosti a začne sa pridŕhať až sa jedného dňa zadrie úplne. Je nutné odpojiť od napájania, vytiahnuť výmenník, roznitovať, vymeniť ložiská, znitovať a vložiť späť. Potrebné veci: nitovacie kliešte, nity, vŕtačka/uťahovačka, vrták, ložiská 2ks, šrobovák alebo niečo na vytlačenie starého ložiska, ochranné rukavice - niektoré hrany sú ako žiletky. Čas: 30-40 min. Ložiská sú zapúzdrené, úplne obyčajné, ktoré majú v každom železiarstve alebo hobby markete za pár éčok. @stevo40 samozrejme základ je mať to dobre nastavené a na leto zapnuté voľné chladenieOdpoveď na príspevok od mihi29:
Neviete náhodou či odchadzajú ventilatory v RJ. m… @mihi29 odchádza všetko, nieco skor nieco neskôr. To ci je ventilator K.O. zistis tak, ze medzi sebou vymenis napajania...nemas to este v zaruke?