Odpoveď na príspevok od marek_keram:
Ahojte, je tu sice jedna starsia tema o znacke kl… @marek_keram aku klimu si nakoniec vybral? ako si s nou spokojny?Odpoveď na príspevok od blacksr:
Žiadnu. Dom či byt navrhnutý tak, aby na udržanie… @blacksr super. A akú by ste odporučili pre dom či byt, ktorý takto navrhnutý nie je? :-)Odpoveď na príspevok od blacksr:
Žiadnu. Dom či byt navrhnutý tak, aby na udržanie… @blacksr 26 st. je veľa, chladíme klímou na 23 st.Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@blacksr 26 st. je veľa, chladíme klímou na 23 s… @rudy1973 lenže ak je vonku 35 a viac, teplotný rozdiel je príliš veľký... pri 23 stupňoch by som asi musela mať na sebe dlhšie tenké tepláky uznávam, že je to individuálne 🤷🏼♀️Odpoveď na príspevok od toky1:
@blacksr super. A akú by ste odporučili pre dom č… @toky1 tichú a s výkonom podľa tepelnej záťaže dobrú skúsenosť mám so SamsungomOdpoveď na príspevok od blacksr:
@rudy1973 lenže ak je vonku 35 a viac, teplotný r… @blacksr deti majú v izbách 27 st. , to by som nevedel spať ... preto to chladíme aspon na 24-25 st.Odpoveď na príspevok od rudy1973:
@blacksr deti majú v izbách 27 st. , to by som ne… @rudy1973 teplotný peak som mala na mysli... v noci menejOdpoveď na príspevok od blacksr:
@rudy1973 lenže ak je vonku 35 a viac, teplotný r… @blacksr Tak ono záleží či človek vychádza aj von počas dňa. Ak je celý deň zavretý vnútri, tak nemusí hľadieť na rozdiel teplôt.