Odpoveď na príspevok od benton:
Viem ze diskusia skoncila pred cca dvoma rokmi a … @benton a co takto to vyskusat ci to je naozaj ten kondenz ? ano, ved to aj logicky zdovodnili ... rada tu bola nikto vam nepotrvdi, ze to je tym ...Odpoveď na príspevok od shadowmilan:
@benton a co takto to vyskusat ci to je naozaj te… @shadowmilan dik za typicku odpoved na modrej streche v poslednej dobe. Takze dnes by som pri tom narazovom vetre na balkone moc toho nevyskusal. Za druhe toto vlakno som nasiel teraz vecer a po tme tiez asi nepojdem hned ako si to precitam skusat. Za tretie ten odvod kondenzu mam vyvedeny cez rurku von z balkona (vid foto) a je tazsie pristupny tak ked uz sa mam do toho pustit tak by som si to rad potvrdil. Takze dakujem este raz za tvoju namahavu odpoved a nabuduce sa nemusis trapit ;-) nakolko ani v tomto vlakne nefigurujes s prispevkom z cias minulych je mi luto tvojej namahy zbytocnejOdpoveď na príspevok od benton:
@shadowmilan dik za typicku odpoved na modrej str… @benton a čo si ty myslíš, že my tu máme veštecké gule? To je tak strašne veľa roboty odpojiť vrapovanú hadicu kondenzu od tej trubky a strčiť tam štupel od vína? Zajtra od rána by už malo byť svetlo....