Odpoveď na príspevok od foox:
@frantisekca áno 2ks 1400€ konečná cena @foox zdravím mozem poprosiť info odkiaľ ste objednavali? ĎakujemOdpoveď na príspevok od andriz:
@foox zdravím mozem poprosiť info odkiaľ ste obje… @andriz https://www.facebook.com/profile.php?... Tu maju fb stranku. Aj my sme od nich nakoniec kupili.Odpoveď na príspevok od andriz:
@foox zdravím mozem poprosiť info odkiaľ ste obje… @andriz @dominguezah ti dala správny linkOdpoveď na príspevok od dominguezah:
@andriz https://www.facebook.com/profile.php?id=1… @dominguezah @foox ĎakujemOdpoveď na príspevok od foox:
2x AUX namontované @foox ahoj, prosim Ta, ako si spokojny po case? A mohol by si pls napisat aky mas model? Diky.Odpoveď na príspevok od minoo:
@foox ahoj, prosim Ta, ako si spokojny po case? A… @minoo Aux je firma ako kazda ina cinska firma :-) Robis si zbytocne starosti, chrlia miliony klim rocne i ja mam 2ks od nej a pohodicka.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@minoo Aux je firma ako kazda ina cinska firma :-… @rkorba nemyslel som, ze by neklimovala, ale ze ci nema nejaku "diskomfortnu funkciu" alebo nejaky prejav, koli ktoremu by bral radsej inu klimu, ktoru vyskusal napr. u kamosa... Ty by si teda nemenil?Odpoveď na príspevok od minoo:
@rkorba nemyslel som, ze by neklimovala, ale ze c… @minoo kamoš má v podkroví na chladenie 2ks AUX už zopár rokov a fachci mu to ... Jedine mal dosť veľký nedoplatok za elektriku kuri plynomOdpoveď na príspevok od minoo:
@rkorba nemyslel som, ze by neklimovala, ale ze c… @minoo 90% klim je na jedno kopito a potom je mitsubishi a daikin ;-)Odpoveď na príspevok od minoo:
@foox ahoj, prosim Ta, ako si spokojny po case? A… @minoo obe klímy sú v pohode, minulý rok sa veľmi nepoužívali - neskorá montáž, akurát skončili tie horúčavy, v zime sme s nimi prikurovali, dom to vykúri a toto leto intenzívne chladíme. Zvonku sú tiché, vnútri chladia bez rámusu. U nás spokojnosť. Nepodarilo sa mi rozchodiť wifi, ale veľmi som sa tomu nevenoval, nepotrebujeme to. Kúpil by som ich zas. Stačí?Odpoveď na príspevok od foox:
@minoo obe klímy sú v pohode, minulý rok sa veľmi… @foox staci, dik.Odpoveď na príspevok od foox:
@frantisekca áno 2ks 1400€ konečná cena @foox no ako si spokojny s aux? Ja zvazujem tiez montaz dvoch jednotiek do domu o vykone 5kw na jednu..... cenovo to vychadza oproti inym najlepsie. Q smart plus s uv lampou ma s montazou vychadza na 1000€ za kus tak neviem ci je to dobra alebo zla cena. LG standart plus je o 200€ drahsia ale nema taku vybavu ako ten aux a vraj su LG poruchove.....Odpoveď na príspevok od fjuri:
@foox no ako si spokojny s aux? Ja zvazujem tiez … @fjuri ked budes mat klimu montovanu na fakturu firmou so zarukou, tak sa nemas coho obavat.Odpoveď na príspevok od fjuri:
@foox no ako si spokojny s aux? Ja zvazujem tiez … @fjuri spokojnosť, v zime hreje, v lete chladí tak ako má.Odpoveď na príspevok od rkorba:
@fjuri ked budes mat klimu montovanu na fakturu f… @rkorba tak len aby to ficalo aj po tej zarucnej dobeOdpoveď na príspevok od fjuri:
@foox no ako si spokojny s aux? Ja zvazujem tiez … @fjuri mam LG 12rokov a len cistim filtre 1x rocne. Chladivo drzi, este som nedoplnal. Len tolko k poruchovosti LG. Ale ked si vytiahnes cierneho petra, tak mas proste smolu...