Odpoveď na príspevok od iamriso:
@pavel151 už s tým aj tak nič nenarobíš a zväčšov… @iamriso Zdravím koľko cm ste daval nad ten externý prívod vzduchu mne akurát robili prívod vzduchu a vyjde mi nad to iba 3 cm tak či to je dosť bojím sa kondenzovania na vonkajšej strane toho potrubiaOdpoveď na príspevok od donvaler:
@iamriso Zdravím koľko cm ste daval nad ten exter… @donvaler ja kvuli tomu daval obdelnikove potrubi radsi jsem dal XPS a vakuove panely. Zatim bez problemu (v zime neni citit ze by to bylo chladnejsi v danem miste).Odpoveď na príspevok od raziel628:
@donvaler ja kvuli tomu daval obdelnikove potrubi… @raziel628 ja mám to potrubie 90x200 ale nad neho vyjde už len systémová doska ktorá ma 3 cm polystyrenuOdpoveď na príspevok od donvaler:
@raziel628 ja mám to potrubie 90x200 ale nad neho… @donvaler to mate jenom 9cm izolace v podlaze + 3cm systemove desce?Odpoveď na príspevok od raziel628:
@donvaler to mate jenom 9cm izolace v podlaze + 3… @raziel628 nie pod potrubím je ešte 5 cm xps takže dokopy to bude 14 cm polystyrenu a nato systémová doska s 3 cm takže to je 17 cm polystyrénuOdpoveď na príspevok od donvaler:
@raziel628 nie pod potrubím je ešte 5 cm xps takž… @donvaler a co presunout tech 5cm nad potrubi. To nepotrebuje byt izolovane zespodu.Odpoveď na príspevok od raziel628:
@donvaler a co presunout tech 5cm nad potrubi. To… @raziel628 to je koli tomu tam lebo popod potrubie idú rury s vodou a dve rury k tepelku takže nedá saOdpoveď na príspevok od donvaler:
@raziel628 to je koli tomu tam lebo popod potrubi… @donvaler no v tom pripade se asi budete muset smirit s tim ze tam budou 3cm EPS holt to chce lepe planovat.