Error F28 Vaillant ecotec plus

Dobry den, mam 5,5 rocny kotol Vaillant ecotec plus. A cca kazdy tyzden mi hodi f28/f29 error, ked kotol restartnem zas bezi par dni - v priemere tyzden, niekedy viac. Ja viem co tento error znamena (nedari sa zapalit ohen), ale strasne mi to lezie na nervy. Plynar mi vravel, ze moze zacat skusat vymienat jednotlive suciastky, ale inak to moze mat viac dovodov a radsej by to nechal vyhnit a pockal kym sa nieco naozaj nepokazi. Neprijemne mi to je aj preto, ze raz za cas idem na tyzden prec a zrovna nechcem aby v zime nesiel kotol. Mate s tymto problemom skusenosti? Mam to nechat vyhnit alebo?
Odpovedať
este mozno dost zasadna vec: po 5 rokoch bezproblemoveho fungovania sa tento rok 1. juna vyskytla tiez chyba f28 ale kotol po restartnuti nesiel vobec a neslo mu zapalit ohen, tak kurenar vymenil tuto suciastku. potom to slo bez problemov cca 2 mesiace, a teraz mam problem ako pisem vyssie
Odpovedať
Profilova fotka
Toto ma celkom zaujalo, ta forma opravy: https://www.youtube.com/watch?v=uVNS7... :-D Skusil to aj ten technik? Nechal by som to vymenit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?