ahojte, mate niekto skusenosti s touto krbovou vlozkou? zaujimaju ma hlavne ak su nejake minusy. chcem vysuvaci a vykon j postacujuci, len o tomto som v ziadnej diskusii nic nenasla. dakuuujjjeeemm
ahoj, my mame 055 A, je taka sirsia, panoramaticka. Krb je hotovy, zatial vsak este nebyvame. V krbe prekurujeme a sme spokojni. Nas krbar nam odporucal tuto znacku.
ahojte, aj ja by som sa chcel poinformovať, ako ste spokojní s touto krbovou vložkou? Máte ju napojenú na prieduchy alebo aj na zásobník vody. Lebo chcel by som ju v zime využívať na ohrev vody a na vykurovanie. Máte s touto variantou niekdo skúsenosti? Dakujem :)
ja mam napojenu na prieduchy a teda aj ventilator. co sa tyka spokojnosti,tak uz sme ju reklamovali,ale hned vsetko romotop servis riesi. prisli nam krive dvierka,ze sa im to este nestalo,ale ze nam daju nove. cize kurime aj teraz a o mesiac by mali byt nove dvierka a o dva skusame realne,lebo uz budeme v novom byvani ;-) ;-) ;-) ;-)
@jangab@ferikxixi no podla man musi byt krbova vlozka teplovodna a nie teplovzdusna ;-) ;-) http://www.krby-tuma.sk/krbove-vlozky/