Odpoveď na príspevok od mgx:
@nina365 to vam nikto nepovie, nechajte to otvore… @mgx do nadrzky? no sak a kam inam? 😬Odpoveď na príspevok od kejsix:
@mgx do nadrzky? no sak a kam inam? 😬 @kejsix namiesto nadrzky zapojis hadicku a kam tu das to uz je na tebe ;)Odpoveď na príspevok od cukrik25:
@kejsix namiesto nadrzky zapojis hadicku a kam tu… @cukrik25 lepšie čítaj 🙂Odpoveď na príspevok od kejsix:
@cukrik25 lepšie čítaj 🙂 @kejsix praveze nevidím nic nezvyčajnéOdpoveď na príspevok od mgx:
@nina365 to vam nikto nepovie, nechajte to otvore… @mgx ok len problém je, že v tej kúpelni je výrazný zápach. Je to taký vlhko plastový zapach. A nevieme definivať, či to je pleseň, alebo to je z toho, že kým sme zohnali infrapanely, majster to začal sušiť naplno horkovzdušným ohrievačom a neviem, či nepustili lepidlá, alebo niečo. Na to tiež pomôže ten odvlhčovač?Odpoveď na príspevok od milanpl:
@nina365 Na to pomôže jediné - čas. Všetky savé k… @milanpl kupelna je otvorena pod tym umyvadlom od zaciatku aprila. 11 dni sa susilo infrapanlmi a priemyselnym odvlhcovacom. Aktualne su to teda dva mesiace a zapach je tam stale silny. Otazka je, kolko cakat este so zatvorenim tej rozbitej casti, aby to bolo ok? My v tom byte byvame a kupelnu potrebujeme. Nevieme ako dalej postupovat, aby sme to potom nelutovali, ze sme to cele nerozobrali..Odpoveď na príspevok od nina365:
@milanpl kupelna je otvorena pod tym umyvadlom od… @nina365 Dva mesiace sú nič. Voda tiekla dajme tomu 4 mesiace, hoci len pri napúšťaní nádržky, materiály sú napité. Tie sa v interiéri, kde je cca 60 % vlhkosť, odparom vzdávajú vody veľmi neochotne. Jeden vybratý obklad nejako prekáža v používaní kúpeľne? Umývadlo + WC založte a máte kúpeľňu funkčnú. Keby som mal toto doma ja (čo som po prasknutom kolienku na stupačke podlahovky aj mal), nechám to otvorené aj rok.