Vyska vyustenia odpadu ramu pre zavesny zachod.

Do akej vysky dat vyustenie odpadu - oranzove vyustenie. Momentalne ho mam vo vyske ca 39 cm, ale myslim, ze to ma byt az nejak okolo 45 cm.... ci? Do akej vysky ste si to davali vy?
Odpovedať
Na konštrukcii je značka 1m. Od čistej podlahy. To dodrž a bude to akurát... :-)
Odpovedať
http://www.vodovodne-baterie-shop.sk/...
Odpovedať
@dedo758 cize to co je v tom obazku zakotovane ako 1000 mm dam aj ja tych 1000 mm a bude to OK? lebo to je ca 230 mm co mam ja teraz 390 mm a budem asi zdvyhat.
Odpovedať
@ivantausk Výška misy štandardne býva od 39 do 43 cm, čo je aj nakreslené na obrázku vpravo. Pri 390 kanalizácie od podlahy by bola misa 57 cm vysoko... To by už aj dvojmetrový chlap pri sedení hompáľal nohami... :-) Tá ryska je teraz ako vysoko od podlahy?
Odpovedať
@dedo758 no ja neviem aku rysku myslis :(... Ziadnu tam na drziaku nevidim ...
Odpovedať
Tak treba dodržať tých 23-24 cm odpadu od čistej podlahy...
Odpovedať
@ivantausknemas navod od toho? tuej z geberitu mas to v podstatre to iste tie rury https://www.google.sk/search?q=geberi...
Odpovedať
Geberit ste kotvili do poteru (vyznacene zelenou na obrazkoch dole) ci do betonovej platne/stropu 2.np (vyznacene cervenou na obrazkoch) ?
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk v balení je podrobný návod. A obrázkový, aby to pochopili všetci
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk treba si vybrať aj misu, alebo podľa doporučenia geberitu, alebo výšku nastaviť podľa kúpenej misy, ono to zvykne cvaknúť zubami, ak je misa nízko
Odpovedať
@romanc drziak je kotveny do zakladovej platne ba spodnom podlazi a do keramickeho stropu na vrchnom poschodi.
Odpovedať
@poliacik321 to je dost mozne, avsak ja tie papiere nemam. Ty ano?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jan45 misu mam uz vybratu, ale brat ju budem spolu s dalsimi vecami do kupelky a preto to potrebujem nastavit este pred tym ako budem mat misu doma. Ide mi hlavne o privod vody a odvod odpadu, kedze to uz bude obmurovane, ked mi pride sanita.
Odpovedať
V podstate mi staci to, co tu je uz napisane a teda ze ta vyska, ktora je vo vykrese od 22-23 cm je ta hodnota, ktorej sa drzat. Vdaka vsetkym, ktori sa snazili pomoct.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivantausk určite boli v balení.
Odpovedať
@poliacik321 som si uplne isty, ze boli.
Odpovedať
Trošku iná otazocka. Klasický záchod odpad zadný vo výške 185 odpadova rúra v stene vo výške 125. Myslíte že rozdiel 6cm by spravila flexi hadica alebo ešte mám možnosť rozbiť stenu a dať odpadový rúru vyssie prípadne na úroveň 185??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?