Odpoveď na príspevok od palo399:
Čo poviete na vstavené tlačidlo z obkladu aký mát… @palo399 riešiš nepodstatné veciOdpoveď na príspevok od mgx:
vitazstvo formy nad ucelom. Som zvedavy, ako to b… podla mna krajsie ako obyc gombiky... a to je asi jediny a cisto subjektivny dovod preco by sa to mohlo chciet... @mgx na magnety to dava: https://youtube.com/shorts/l-mMyEz8ZTAOdpoveď na príspevok od palo399:
Čo poviete na vstavené tlačidlo z obkladu aký mát… @palo399 vyzerá to dobre, len je otázne, koľko tento tuning vydrží a či sa nebude odlupovať z obkladu pri vyberaní, bo mne sa to na byte stávalo (mám magnety namiesto klasickej skrinky na sifón).Odpoveď na príspevok od palo399:
Čo poviete na vstavené tlačidlo z obkladu aký mát… @palo399 esteticky podla mna pekne :-) len ci to bude aj prakticke :-)Odpoveď na príspevok od anna4_4:
@palo399 esteticky podla mna pekne :-) len ci to … Vdaka za komentáre len som chcel vedieť aký máte na to názor :) Je to funkčné aj praktické. Je o to záujem ale zatial nie na SK :) tak som chcel vedieť čo ako. Vyberanie tlačidla je minimálne niekto to ešte ani neotvoril podla mna ani nie je dôvod zachody su spoľahlivé. Ale je to na magnetoch a teraz su kvalitné dlažby s odlupovaním nie je problém. @gadefox kukni ps-tile.com sú tam aj detailné foto. @mgx áno máš pravdu za 2 hodiny to vyrobí šikovný :D