Odpoveď na príspevok od matej596:
Ahojte, potreboval by som poradiť čo vybrať do sp… @matej596 ak je to jedine, co ta trapi to, ze nebudu nahradne diely, tak ich zaobstaraj teraz hned pri kupe a je po probleme. daj to, co sa ti viacej paci. ako pri vsetkom tu budu zastancovia aj jedneho aj druheho.Odpoveď na príspevok od matej596:
Ahojte, potreboval by som poradiť čo vybrať do sp… @matej596 ja to vezmem trosku z praktickeho fungovania rodiny. Ja mam 160 cm, dcerka 8 rokov, nieco cez meter, muz skoro 180 cm. A kazdemu vyhovuje ina vyska striekania vody. Vsetci mame radi ked je hadica zavesena. Ja s dcerkou ten horny dazd nepouzivame vobec. Jednak ti priamo voda do oci co deti nemaju radi. Hadicu vies nastavit pod uhlom. A z hora nie je taky silny prud aby dobre oplachol dlhe vlasy. Ked mas po probleme s vyskami, deti su uz velke, alebo mas chlapcov a pod tak to mas jedno. Ale sprchovy kut nie je ten hlavny bod domu, ktory mudi byt reprezentativny. Takze u mna volim prakticku stranku pred tou dizajnovou.Odpoveď na príspevok od matej596:
Ahojte, potreboval by som poradiť čo vybrať do sp… @matej596 za mňa nadomietkovú. Podomietková montáž je síce pekná, ale v prípade poškodenia čriev budeš na 99% sekať, lebo po čase na to nezoženieš náhradné diely. Rovnako osobne mám nadomietkovú. Presne z dôvodu úplne jednoduchej výmeny, lebo rozteče sú stále tie isté...Odpoveď na príspevok od megdesign:
@matej596 za mňa nadomietkovú. Podomietková montá… @megdesign Suhlasim. Mam skusenost s podomietkovou, kde ju bolo treba po case nakomplet menit a bolo s tym tolko roboty, ze som si povedal, ze viac toto uz nie. Nech to vyzera ako chce dobre.Odpoveď na príspevok od wivik:
@matej596 ja to vezmem trosku z praktickeho fungo… @wivik suhlas, v tomto vediem so zenou nekonecne boje niekedy. ona je ten typ, ze pozera na vizualnu stranku, ja idem cisto po praktickej. niekedy je narocne zhodnut sa.