Odpoveď na príspevok od dedkos:
@valzem tiez si myslim ze ked je moznost tak to t… @dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky lacny. aj ked sa nebude ta kupelna vyuzivat prave pravidelne. to nebrani tomu,a by sa aj ta druha kupelna nespravila kvalitne 🙂Odpoveď na príspevok od valzem:
@dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky… @valzem my práve teraz riešime rekonštrukciu kúpeľne a zvažujeme či je lepšie dať vaňu alebo sprcháč. cenovo neviem, predsa len pri tej vani človek rieši aj obklad ale zase pri sprcháči zástenu.Odpoveď na príspevok od jacks101:
@whitema aha tak ale ocividne mas prehlad 😅 a da … @jacks101 Ano? Tak to dakujem za kompliment, ze takto posobim 😀 No nehovorim, ze to bolo zo dna na den vsetko, ale zas netrvalo to pol roka. My sme vyuzili Kaldewei planovac, tam to pekne vsetko ukazuje, vies si navolit hocijake detaily. Trosku sa s tym treba pohrat, ked mas predstavu aspon pribliznu, tak sa to da 🙂Odpoveď na príspevok od valzem:
@dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky… @valzem tak ale preco vrazat do niecoho co sa nebude vyuzivat pravidelne? ved cim menej to budem vyuzivat tym dlhsie mi to vydrzi - priama umera 😅Odpoveď na príspevok od zahraj:
@valzem tak ale preco vrazat do niecoho co sa neb… @zahraj tak naco potom tu druhu kupelnu vlastne potrebujes? 😅 ja som to myslela tak, ze ked to chces spravit, tak aby to bolo spravene poriadne. aby sa tam dalo nieco, co ozaj vydrzi. ale vsak rob si ako uznas sam za vhodne. ty si budes znasat nasledky 😀Odpoveď na príspevok od dlhan:
@fillo_kiko myslis ze tam toho tak nie je vela vi… @dlhan No pockaj. Asi som sa stratil. Na ciernej sanite myslis?Odpoveď na príspevok od borisss:
@pajkus zaklad je ten material. aspon podla mojho… @borisss aha okej rozumiem..pocuj a takato volne stojaca vana ked je na nozickach, lebo uz aj take som videl a vyzera to celkom pekne, nie je to labilne a nestabilne?Odpoveď na príspevok od pajkus:
@borisss aha okej rozumiem..pocuj a takato volne … @pajkus vyzera to fajn, ale uz len ten faktor, ze pod tym musis vytierat dlazku hra u mna proti tejto moznosti. stabilne to bude si myslim, vsak inak by to asi nepredavali, keby s tym ludia neboli spokojni alebo keby im chodili na to reklamacie. ale ja som teda za tu moznost, ked je vana rovno na zemi.Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:
@dlhan No pockaj. Asi som sa stratil. Na ciernej … @fillo_kiko no celkovo asi na tych farebnych prevedeniach - cierna, mosadzna, zlata. Neviem ake este byvaju.Odpoveď na príspevok od dlhan:
@fillo_kiko no celkovo asi na tych farebnych prev… @dlhan Nieco sa mi mari, ze tu bol raz pridany obrazok s tymito farebnymi moznostami, ze co si vies vlastne pri sanite zvolit. Ale mozu tam byt nejake odlisnosti od vyrobcu k vyrobcovi, to je jasne. No a co s tym vlastne chceme? Ako sa to udrziava, cisti, alebo? Lebo asi som sa nejak stratil, kam to malo smerovat.Odpoveď na príspevok od tomino_33:
Caute, rad by som keby sa niekto podelil o realne… @tomino_33 presne toto by aj mňa zaujímalo, či sa nedrží niekde od stien voda za vaňou, či sa dá okolo nej vytrieť voda bez problémov, neviem si celkom predstaviť tú údržbu okolo...Ale vyzerá to skvele a výhoda je, že už je hotová, netreba obmurovku a pod. Kto sa podelí o skúsenosti?Odpoveď na príspevok od gklin:
@tomino_33 presne toto by aj mňa zaujímalo, či sa… @gklin zavisi od toho ako daleko od stien bude, volne stojaca vana potrebuje priestor, nielen kvoli udrzbe ale aj z estetickych dovodov.Odpoveď na príspevok od gklin:
@tomino_33 presne toto by aj mňa zaujímalo, či sa… @gklin asi si to aj celkom zhrnula si myslim 😀 ak chce niekto davat volne stojacu vanu v tom pravom slova zmysle, tak treba pocitat s tym, ze to vyzaduje aj dost priestoru. nie len na samotnu vanu, ale musis mat dostatok priestoru aj okolo. ak ma byt zo vsetkych stran volnych 20 cm, tak potom to nema absolutne vyznam nieco taketo riesit.Odpoveď na príspevok od tomino_33:
Caute, rad by som keby sa niekto podelil o realne… @tomino_33 plusy a minusy ma podla mna vsetko. zalezi ale ake mas ocakavania, poziadavky a moznosti. zaznelo tu uz viackrat, ze co taka volne stojaca vana pyta.Odpoveď na príspevok od mikita2:
@tomino_33 plusy a minusy ma podla mna vsetko. za… @mikita2 ano...ale stale sa neozval nikto,kto ju aj realne pouziva...rozmyslam,ze ked sa chcem napr. osprchovat na zaver po kupani,vtedy voda spliecha aj na okolite steny...tak to znamena,ze potom zacina sichta-mop a utieranie okolo,aby sa na tom zvysok rodiny nezabil😉...preto ma velmi zaujima nazor tych,co uz vanu pouzivajuOdpoveď na príspevok od gklin:
@mikita2 ano...ale stale sa neozval nikto,kto ju … @gklin z tejto stranky mi to pride tiez dost neprakticke, ale myslim si ze ked sa sprchujes vo vani bez zasteny tak je jedno ci je volne stojaca alebo klasicka - voda bude zakazdym vsade okolo 😃 @mikita2 ty taku mas?Odpoveď na príspevok od wendi:
@gklin z tejto stranky mi to pride tiez dost nepr… @wendi nooo, celko tak to nie je, ked mas klasicku vanu v kute, z dvoch stran stenu a vodotesne prilepenu vanu, tak rozumny clovek sa sprchuje smerom k stene a voda pekne stecie po nej do vane, ale tuto sa nemas o co opriet😉, voda ide vsadeOdpoveď na príspevok od gklin:
@wendi nooo, celko tak to nie je, ked mas klasick… @gklin ak sa tohto obavas, tak treba prijat nejake opatrenia, aby sa zabranilo tomu, ze bude voda vsade 😉 mozes tam dat zastenu, existuju hlavice s nizkym prudom vody, takze ti voda nebude spliechat ako besna. da sa osprchovat tak, ze su cupnes, potom tiez voda nepojde vsade. alebo je moznost okrem vane mat aj sprchovy kut, kde sa vysprchujes dosyta aj so spliechajucou vodou a vana bude sluzit vyslovene na kupanie.Odpoveď na príspevok od borisss:
@gklin ak sa tohto obavas, tak treba prijat nejak… @borisss ...vana bude sluzit vyslovene na kupanie...podla mna vana bude sluzit vyslovene ako pekny doplnok na... pozeranie😁Odpoveď na príspevok od gklin:
@borisss ...vana bude sluzit vyslovene na kupanie… @gklin tak ja neviem, tak si kup klasicku vanu, ked voci volne stojacej mas iba vyhrady 😀Odpoveď na príspevok od borisss:
@gklin tak ja neviem, tak si kup klasicku vanu, k… @borisss ja vanu mam, uz 20 rokov, klasicku rohovu, skor rozmyslam do buducnosti, keby sme prerabali. Vanu ani velmi nevyuzivame, mame sprchac. Uvidim, ci sa tieto moderne uchytia, lebo stale mam pocit, ze tu ide skor o esteticke hladisko ako funkcne. Tento cet sluzi na to, aby sme si pomahali, tak som si dovolila vyslovit nazor...Odpoveď na príspevok od gklin:
@borisss ja vanu mam, uz 20 rokov, klasicku rohov… @gklin v poriadku, ja som nechcel byt utocny, len som to chcel obratit na zart 😉 ono mozno by nebolo odveci potom casom tu vanu aj uplne vynechat a spravit nejak lepsie napriklad ten sprchac. tiez takto uvazujem potom do buducna. hlavne z praktickeho hladiska pre vyssi vek.Odpoveď na príspevok od borisss:
@gklin v poriadku, ja som nechcel byt utocny, len… @borisss inak co sa toho veku tyka - je mi jasne ze sprchac v tomto smere vytazi, lebo ked si predstavim mojho otca s jeho bedrovymi klbami ako by mal vyliezat a vliezat do vane tak to by sa radsej asi neumyval..ale predsa len nie je moznost aj napriklad vyskovo nejakej nizsej vane? to mi len tak napadlo teraz ze ci sa s takym niecim niekto nestretol 😁Odpoveď na príspevok od gklin:
@borisss ...vana bude sluzit vyslovene na kupanie… @gklin tak vana ma sluzit hlavne na to kupanie, nie na pozeranie a myslim si ze sa s tym treba aj trochu zmierit ked uz clovek uvazuje nad takouto vanou 🙂