Voľne stojaca vaňa

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte... máte niekto podobnú voľne stojacu vaňu v malej kúpeľni ? Myslím tak, že kúpeľňa na šírku má 180cm a vaňa ja 170cm. Ak áno ako to je s čistením a sanitou okolo nej ? Môžem poprosiť aj fotku ? Ďakujem pekne
Odpovedať
1
10
11

Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:

@embeck Sa mi vidí, že ty už dopredu nejak automa…
@fillo_kiko tak treba ratat so vsetkym si myslim aj s najhorsim 😄 v dnesnej ai dobe treba byt predsa trochu skepticky a neverit hned vsetkemu co vyzera na oko dobre.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od valzem:

@dedkos a ked si to pozries na na nete, ako to vy…
@valzem to je take diskutabilne ci sa mi to hodi a ci nie podla obrazka na nete 😅 ale stiahol som si do telefonu taku appku celkom premakanu by som povedal ze si zameriam celu miestnost z rohu do rohu aj vysku miestnosti a nasledne mozem zariadovat. no len taky technicky talent zas az nie som, to male deti vedia viac s tym narabat ako ja 😅
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedkos:

@valzem to je take diskutabilne ci sa mi to hodi …
@dedkos ved podla samotneho obrazka asi nie, ale zase ked mas kusok predstavivosti, tak sa da. a su rozne vizualizacie, co sa daju dat spravit a aj si sam vies, ja som to predtym spominala. to mas darmo s tymi detmi, tie veci chapu rychlejsie ako my, taketo veci im proste idu 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od valzem:

@jacks101 poslem ti do spravy, kde som si ja robi…
@valzem vdaka pozeral som to, len ma tam trosku mrzi ze sa tam nedaju nastavit konkretne rozmery kupelne,ale su tam len nejake prednastavene velkosti. a mozno ani to by nebolo take zle ako to ze sa mi nedalo posunut dvere. alebo s tym mozno len neviem robit 😃
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od jacks101:

@valzem vdaka pozeral som to, len ma tam trosku m…
@jacks101 Ale vies sa zariadit potom aj podla toho, aku mas kupelku, vsak pri vani a pri vsetkom mas uvedene rozmery, tak si to vies nejak dopocitat a predstavit, ze ako by to asi vychadzalo. V tom planovaci ide hlavne o to, aby si vedel, ako to ukaze cele 🙂
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

@jacks101 Ale vies sa zariadit potom aj podla toh…
@whitema inak to je dobra vec taketo nieco, ze existuje. aspon si clovek nemusi platit draheho dizajnera. ono to je zadarmo alebo je tam nejaky poplatok za registraciu alebo za nieco? lebo v dnesnej dobe poriadne nic nie je zadarmo.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od whitema:

@jacks101 Ale vies sa zariadit potom aj podla toh…
@whitema kopec roboty okolo toho a nakoniec po rokoch zistis ze ti to tak vlastne nevyhovuje a chces to prerobit 😃 aj take pripady sa stavaju. alebo ze sanita s odstupom casu zazltne ci ostanu na nej nevycistitelne flaky z vytecenych samponov a ja neviem coho vsetkeho.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od embeck:

@fillo_kiko tak treba ratat so vsetkym si myslim …
@embeck Presne to treba rozlišovať. Čo je dobré len na pohľad a čo naozaj 😉
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od fillo_kiko:

@embeck Presne to treba rozlišovať. Čo je dobré l…
@fillo_kiko to ale v dnešnej dobe nie je až tak jednoduché ako som zistil 😅 čo som si všimol tak viacero výrobcov a nie len vaní alebo teda sanity sa snaží spraviť nejakú premakanú modernú štýlovú dizajnovú vec, no popritom tým len zakryjú nejaké nedostatky, na ktoré človek príde až časom (zákon schválnosti - až po záručnej dobe 😄)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pajkus:

@fillo_kiko to ale v dnešnej dobe nie je až tak j…
@pajkus ako to myslis, ze zakryje nedostatky? ked si zoberiem taku vanu, tak co tam mozu zakryt? vanu vyberas akurat tak podla velkosti, tvaru a materialu, takze tam ta nema co podla mna prekvapit.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od borisss:

@pajkus ako to myslis, ze zakryje nedostatky? ked…
@borisss tak neviem podľa mňa sa dá nejakým "vau" efektom zakryť niečo. napríklad kamarát si kúpil vaňu s reproduktormi a veľmi ju nevyužíva, lebo voda mu veľmi rýchlo vychladne.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pajkus:

@borisss tak neviem podľa mňa sa dá nejakým "vau"…
@pajkus nejaky suvis medzi reproduktormi a tym, ze mu rychlo vychladne voda mi ale unika. ale nikto mu nekazal si tie reproduktory davat. su aj vane s tryskami a kadecim. nemyslim si, ze to sluzi na to, aby sa nieco zakrylo, pretoze nie je to povinna vybava.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od borisss:

@pajkus nejaky suvis medzi reproduktormi a tym, z…
@borisss cize ked si vyhliadnem nejaku vanu s takymito vymozenostami tak mozem jednoducho povedat ze ale ja to tam nechcem chcem vanu obycajnu a oni mi to nejako odrataju aj z ceny?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od dedkos:

@borisss cize ked si vyhliadnem nejaku vanu s tak…
@dedkos ak je dostupna rovnaky typ vane bez tychto vymozenosti, tak samozrejme. mas aj nieco vybrate? mozno keby si napisal, tak by sa podarilo najst nejaku vhodnu alternativu.
Odpovedať
1
10
11
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?