Odpoveď na príspevok od dedkos:
@valzem tiez si myslim ze ked je moznost tak to t… @dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky lacny. aj ked sa nebude ta kupelna vyuzivat prave pravidelne. to nebrani tomu,a by sa aj ta druha kupelna nespravila kvalitne 🙂Odpoveď na príspevok od valzem:
@dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky… @valzem my práve teraz riešime rekonštrukciu kúpeľne a zvažujeme či je lepšie dať vaňu alebo sprcháč. cenovo neviem, predsa len pri tej vani človek rieši aj obklad ale zase pri sprcháči zástenu.Odpoveď na príspevok od jacks101:
@whitema aha tak ale ocividne mas prehlad 😅 a da … @jacks101 Ano? Tak to dakujem za kompliment, ze takto posobim 😀 No nehovorim, ze to bolo zo dna na den vsetko, ale zas netrvalo to pol roka. My sme vyuzili Kaldewei planovac, tam to pekne vsetko ukazuje, vies si navolit hocijake detaily. Trosku sa s tym treba pohrat, ked mas predstavu aspon pribliznu, tak sa to da 🙂Odpoveď na príspevok od valzem:
@dedkos ved ale ani ten sprchac nemusi byt nejaky… @valzem tak ale preco vrazat do niecoho co sa nebude vyuzivat pravidelne? ved cim menej to budem vyuzivat tym dlhsie mi to vydrzi - priama umera 😅Odpoveď na príspevok od zahraj:
@valzem tak ale preco vrazat do niecoho co sa neb… @zahraj tak naco potom tu druhu kupelnu vlastne potrebujes? 😅 ja som to myslela tak, ze ked to chces spravit, tak aby to bolo spravene poriadne. aby sa tam dalo nieco, co ozaj vydrzi. ale vsak rob si ako uznas sam za vhodne. ty si budes znasat nasledky 😀