Mate doma? Ako ste spokojni? poradite mi od ktorej firmy kupit? Chcela by som vanu s air a hydromasazou..nie spa, nie yakuzzi..len vana so systemom..ale bud je ich este stale malo medzi ludmi, alebo o tom mlcia, pretoze na nete som nenasla diskusie, ani recenzie ani nic :-|
@henkaa ahoj, mám Riho asymetrickú vaňu so systémom Pro 7 - perlička, hydromasáž, farby aj ohrev - chcela som komplet. Vyberala som viac ako rok, kombinovala, špekulovala...Všetci ma odhovárali od toho, napriek tomu som to chcela. Včera mi ju úspešne zapojili, veľmi sa z nej teším. Dúfam, že mi toto nadšenie vydrží :) Sestra má tiež hydromasážnu vaňu a aj ju používa a dala by si ju znova. Vírivka je finančne náročnejšia, je to vlastne malý bazén, tam už je údržba o niečom inom ako len o prepláchnutí trysiek...Prajem veľa štastia pri výbere!
otázka pre tých čo majú vírivku vonka, ako často meníte vodu, ako fungujete v zime? Nezamrzne to pri týždňovom nepoužívaní... a také praktické skúsenosti poprosím :-)
no..my sme po 7 rokoch takú vaňu zrušili..mali sme RIHO..presedlali sme na klasickú, absolútne sme to nevyužívali...strašne to hučalo.....pri malých deťoch nevyužitelné... :-(
Ahojte priatelia...
Hydromasážne vane sú pekným a príjemným doplnkom každej kúpeľne,príjemným spoločníkom na oddych ,no nie pre kazdeho, lebo je potrebné sa pri nej aj občas zapotiť.
Minimálne raz mesačne je potrebné čistiť potrubie špeciálnymi roztokmi proti usadeninam a na dezinfekciu ,a momentálne som tu ,lebo potrebujem po 5 rokoch OPRAVU,SERVIS VANE A NEVIEM PRECO NEFUNGUJE... ( Motor ,elektronika,čerpadlo ,prasknuté potrubie??? Netuším)
PROSIM VAS O RADU...
HLADAM FIRMU,OSOBU,KTORA BY SI SA TOMU ROZUMELA A DALA MI VAŇU ZNOVA DO POHYBU.
DAKUJEM VÁM ZA KAZDY KONTAKT ❤️
Mám tiež hydromasážnu vaňu a pochvaľujem si. Trysky odspodu, ktoré vyrábajú bublinky fungujú, ale bočné so silnejším tlakom prestali pracovať. pri ich zapnutí len hučia. V čom by mohol byť problém? Ďakujem za rady.
nasi si taku vanu kupili, ze budu mat relax a tak dalej. no vyuzili to len parkrat, takze zbytocna kupa. to radsej tych parkrat zajst do kupelov niekam na poriadny oddych.