Umývadlo na dosku so skrinkou?

Zobraz úvodný príspevok
Ahojte, rozmýšlam stále, ako vyriešiť kúpelnovú srinku s umývadlom. Potrebujem dvojumývadlovú, ale nie takú do ktorej sa vkladajú umývadlá, ale takú, aby som na ňu mohla umývadlo postaviť ako na dosku. Povodne som chcela vymurovať nohy a na to dať dosku a na to umývadlo, ale čím ďalej nad tým uvažujem, tým viac mi to pripadá zložité. nenašla som napriek neunavnemu googleniu takú skrinku, na ktorú sa môže umývadlo postaviť, nie do nej vsadiť, v modernom štýle. Ak máte niekto nápad, skúsenosť, budem vďačná. :-)
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
@alicka850 ahoj prosim ta si spokojna s tym umyvadlom? tiez nad nim rozmyslam. Je kvalitne? Mohla by som poprosit foto do spravy? dakujem krasne
Odpovedať
@22macka22 videl som ho u znamych, maju ho vo velkej kupelni, je to fajn riesenie, nesplieha nejako z toho umyvadla a aj dobre to ukaze, ked je to spolu ;-) Ja tvoj vyber podporujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kralic mna tam trosku rusi vsetko to biele, ze tam nie su tie uchytky strieborne alebo aspon ten uzaver na odtok vody, ale ten by sa snad dal vymenit. No maju ich teraz vypredane :-|
Odpovedať
@22macka22 praveze ja by som povedal, ze to posobi tak cisto, nie rusivo, ale tak viem, ze tebe to moze pripadat uplne inak. Je to tvoja zalezitost, rozhodni sa hlavne tak aby to tebe vyhovovalo. To by sa malo dat vymenit na to by podla mna mysliet mali ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
My mame dvojumyvadlo z rovnakej dlazby ako na stenach. Najskor sme uvazovali o dvoch samostatnych umyvadlach na drevenej doske, no bali sme sa ako to bude vyzerat casom, ci to nebude pucat a podobne. Umyvadlo je osadene na skrinke, ktoru nam spravil stolar.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?