ano aj na podažie, už len kvoli deťom, si predstav že je choré to dieťa, ked len bežná hnačka ku tomu zvracanie. :-) alebo tehotná žena, ktorá musí ísť častejšie na wc.
aj ja som rozmýšľala o wc len dolu, tiež máme menší dom, ale dnes som rada, že som sa dala ukecať a máme aj na podlaží. za normálnych okolností by ma to teraz rozčulovalo lietať po celom dome a to už ani nehovorím o prípadoch, ktoré uviedla nikabrunc
a tiež nie sme veľká rodina, dvaja dospelí a dieťa... nejde vlastne o veľkosť rodiny, ale o tie nabehané km :-D a o to, že by si časom skutočne banoval
bezpodmienečne WC na každom podlaží, pri troche komfortu pri každej spálni.Väčšinu dňa nie je využité, ale práve vtedy, keď ho potrebujete ho potrebuje aj iný.
@stefan222 rozhodne aj na poschodi, wc a ak to priestor dovoli, tak aj mini sprchovy kut.... dovod??? svokra ma wc iba dole, my ked tam prideme tak spime samozrejme hore, a ja ako tehotna dole po schodoch.... des a hroza.... 8-( ale ved
@nikabrunc ti to uviedla krasne ;-)
samozrejme aj na poschodi wc a sprchak tomu ak e to mozne ale to wc bezpodmienecne urcite.
ked nedas a budes mat problemy zaludocne alebo po flame
spomenies si ked poletis dole schodmi a v polke schodov si povies ze idem rovno do sprchy a nie na wc.
jednoznacne ano. zo skusenosti z detstva viem posudit, nasi mali iba dole, ak nic ine tak neprakticke, ked sa zobudis v noci na nutkanie, nechce sa ti ani vyliezt z postele, nieto este sa trepat dolu schodami ked si ospaly. ak je mozne k tomu dorobit sprchu tak aj to jednoznacne. momentalne prerabame dom, kde bolo iba dole a nasli sme miesto aby bolo aj hore. to bola podmienka. takze ano.