Sprchová vanička je 75x80. Ako riešiť sprchové dvierka?

Profilova fotka
kôli malému priestoru kupeľne sme nútení vyberať čím najmenší rozmer sprchového kúta...vanička 75x80 by bola pre nás vhodná, ale ako riešiť dvierka na sprche??? rozmýšlali sme nad Ravakom a ich riešeniami atyp. priestorov...máte niekto skúsenosť?? alebo má niekto lepší nápad??
Odpovedať
Profilova fotka
ravak ma v ponuke k tomuto formatu sprch.vanicky moznost vyskladat sprch. kut z ich ponuky typových dielov. SRV2-75 + SRV-80 (obe casti su s posuvnými dverami ale rozne velkosti, cize 75 a 80cm) alebo APSS75 + ASDP3-80 (cast s velkostou 75cm je pevna a cast sprch.kuta s velkostou 80cm je s posuvnými dverami) prikladam aj obr. z ich stranky... skoda, ze mate taky maly priestor: tých 75cm je dost malo na pohodlne sprchovanie :-( a velmi malo firiem ma sprch. diely v tejto velkosti... potom je moznost vyrobit atyp... ale je to ta drahsia alternativa, myslim si ze ravak je schodnejsia cesta - ked to maju v zakladnej ponuke.
Odpovedať
Profilova fotka
cerler ďakujééém, presne na toto riešenie sme prišli aj my dnes...boli sme totiž v kup. študiu a poriešili to ...tak asi bude jedna stena pevna (75cm) a na 80cm strane budu zhrnovacie dvierka...bude to síce biely rám, ale sklo transparent., tak sa tešíme, že sme poriešili... :-) ...ale niečo obdobné robí aj Ronal... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
firma ronal mi nic nehovori... ravak je asi na slov. trhu znamejsi :-) a preco zhrnovacky? videli ste ich v kupelnovom studiu? alebo len v katalogu?
Odpovedať
Profilova fotka
taketo nieco pekne - ram je chromovy, sklo je priehladne ma firma riho, ale bohuzial najmensi rozmer skladby je 80/100cm... vedeli by z toho urobit urcute atyp... pozrezavat z tohto zakladu tych par cm, ale bol by to uz atyp a vyssia cena :-(
Odpovedať
Profilova fotka
no veď to je kameň urazu, ono je to kupelna na prízemí, čiže bude využívané hlavne wc, ...sprchový kút iba v prípade návštevy...určite nie teda každodenne...tak nevidím význam "vrážať" veľmi do toho...nemám skúsenosť s f. Riho, t ak neviem ako by sa to cenovo hýbalo, ale asi by to bolo drahšie ako ten ravak...ten vyjde cca max. 400€ + isto nejaka zlava, lebo berieme od nich komplet obklady... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
zhrnovačky sme videli, sice nie ravak, ale tie Ronal v kup. študiu, dokonca aj sesterka má zhrnovacie, ale len predný panel, lebo ona má vymurované do U...prečo?? nezdá sa ti to oki??
Odpovedať
Profilova fotka
tak to riho by bolo asi drahsie, ta skladba - zaklad je asi za 525 eur aj s DPH, atyp z toho by bol iste drahsi... a nakolko je to len mala kupelna ako pises len pre prilezitostne sprchovanie tak to urcite staci... zhrnovacky-prvy pocit ako v autobuse ked sa zatvaraju dvere a je zrazu malo komunikacneho miesta na manipulaciu s nimi, to ma ako prve napadlo... osobne som videla len ten posuvny variant, pripadne aj otvaracie (ale to by ste potrebovali priestor pred sprch. kutom).
Odpovedať
Profilova fotka
ten priestor nie je problém pred sprchovým kutom, lebo dvere sa otváraju do vonka, ale ja som nechcela velmi otváravý kôli tomu, že mi všetka voda stečie na dlažbu...ale suma za Riho sa mi fakt neoplatí ...aj tak ďakujem ešte raz za velikánsku snahu ;-) x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?