Sklenená zástena

Dobrý deň, do kúpeľne - do sprchového by sme chceli čisto sklenenú zastenu, aké mate skúsenosti? Nešpliecha vám voda von z neho? Akú odporúčate dĺžku? Mám na mysli niečo takéto Ďakujem za každú spätnú väzbu
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. 120cm minimalne. 140-150 je lepsie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od emmaspod:

Dobrý deň, do kúpeľne - do sprchového by sme chc…
@emmaspod neviem prísť tomuto na chuť. zažil som to na viacerých ubytovaniach, ale ja by som dal prednosť uzavretému sprchovému kútu, samozrejme sto ľudí, sto chutí. voda ti špliechať bude, ale dá sa na to zvyknúť, ako sa treba sprchovať.
Odpovedať
ja mám 130 a ružicu zo stropu. Zatiaľ som neutieral vodu mimo zásteny. Špliecha cca do 110 a to je pár kvapiek. Dal som vaničku z liateho mramoru 200x90 a som max spokojný. Rušil som pôvodnú kúpeľňu kde bol zatvárateľný kút. Menej líšt, pántov a kravín v kúte, tak menej problémov s plesňami. Sklo som dal mliečne.
Odpovedať
minimum 120, inak pohoda... ked som sa bol po revolucii prvy krat "vystat za humna" v Kodani, na hoteloch uz bezne mali len zlaby v podlahe, uplne bez zasten. Tiez som si myslel, ako bude vsetko plavat, ale nic hrozne. Gumova stierka na palici, par tahov, hotovo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?