Odpoveď na príspevok od dedo758:
Tá časť sifóna, v ktorej stojí voda, sa dá tiež v… @dedo758 Pozerala som to, ale neviem, co s tym. Resp. vyberiem to, vycistim to, ale nikam hlbsie sa to zasunut neda, to "sitko" sedi presne tak ako ma. A po vybrati je ten puch ovela vacsi. A to nie je stojaca voda, ta sa tam kazdym sprchovanim meni. Co to moze znamenat? Ze je tam malo vody a preraza hore vzduch? Alebo tam nieco este chyba?Odpoveď na príspevok od dedo758:
Sifón, ako zápachová uzávierka, funguje len vtedy… @dedo758 Ked je sifon komplet poskladany, nestiha odtekat voda. 🤷♀️ A "rozoberat"/odkryvat ho pri kazdom sprchovani mi pride sialene.. to musi byt nejake vadne cele. Este nikdy som sa nestretla s tym, aby odkryty sifon takto zapachal.. ci v bytoch alebo domoch. Ja rozumiem, ze takto na dialku sa to tazko. 😊 Dufala som, ze sa najde niekto, kto sa s tym stretol, vie, co je tam zle. Skusime po sviatkoch zavolat vodara a skocit do Ptacka, nech mi vysvetlia ako to ma fungovat a ci im to pride normalne, tak uvidime, co zistim.. Dakujem za pomoc a krasne sviatky prajem ✨😊Odpoveď na príspevok od eugenie:
@dedo758 Ked je sifon komplet poskladany, nestiha… @eugenie Skús najprv odrezať, ako som vyššie písal. Problém ešte môže byť v upchatom odvetraní stúpačky na streche. Na ktorom a z koľkých poschodí je ten byt...?