Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@lennaa Hej jasné, zvyšok domácnosti ti povie, že… @pavol_v s tym si dovolim nesuhlasit. ako pri vsetkom, tak aj pri sanite sa ceny pohybuju rozne. a ono zvacsa tie lepsie veci su aj drahsie, ked toho potrebujes viacej, tak sa suma nacitava a nacitava, az ta vysledna veru moze byt celkom vysoka 😉 @tabitka337 vdaka za tip a za vasu skusenost. niekedy sa to oplati takto viacej, no mne je sympaticke to, ked viem nakupit vsetko z jedneho eshopu naraz.Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@lennaa ja som niekoľko mesiacov pozeral stránky … @tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situacie, ze co prave hladas a ked su ake ceny a akcie. preto ja hovorim, ze pri vsetkom je lepsie si spravit nejaky prieskum najskor.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situac… @1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este par dni zlavy na vsetko. a teraz je take obdobie, ze vsade budu isto aj black friday, ktore budu trvat tyzdne 😀 ale tak to je uz vedlajsie, ze ten zmysel sa straca.Odpoveď na príspevok od mirfren:
@1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este … @mirfren ano, to je spravna pripomienka 😁 teraz je taky cas, ze vela obchodov, eshopov ma akcie. a ti, co nemaju, tak isto nieco daju. a ono je to aj fajn, lebo sa daju aspon prakticke darceky kupit. nehovorim, ze idem teraz rodine objednat baterie alebo wc misy alebo co 😄 ale tak vies, ako to myslim. snad 😄