Sanita do kúpeľne

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať odkiaľ ste kupovali sanitku do kúpeľne, myslím vaňu, sprchovací kút, batérie, umývadlo zo skrinkou 🙂 a rovnako odkiaľ ste kupovali sedačku.. niečo overené, kvalitné, za rozumný peniaz. Ďakujem pekne
Odpovedať
1
2
@bodulka243 siko
Odpovedať
@bodulka243 Ingema, MM, Hornbach.... s týmito predajňami mám skúsenosti. Keď nepôjdeš po najlacnejších produktoch, aj MM potom bude v pohode.
Odpovedať
Kúpeľňové veci určite heavenshop.Keď sme prerábali kúpeľňu, dala som nacenit aj v Siku, lebo sme odtiaľ brali kachličky, ale teda, nic sme odtiaľ nakoniec nevzali, všetko sme kupili na tejto stránke, vyslo nás to o polovicu lacnejšie a neľutujem. Dva roky pouzivania a všetko ok. A to som mala kus obavy, ale zbytočné.
Odpovedať
Siko, Ptacek, Kvip, Ingema, Aquaterm toho je vela, kde sa da ist pozriet. ak by som sa mohol vyjadrit ku konkretnej sanite, tak by som odporucil napriklad Kaldewei. smaltovane vane aj vanicky do sprchovych kutov a aj umyvadla maju v ponuke, zaruku poskytuju niekolkorocnu. ohladne sedacky poradit neviem, tak aspon takto z polovice.
Odpovedať
Kazdu vec niekde inde. Obklad Ceska keramika, dlazba OBI, WC Ptacek, vanicka ku sprchacu Hornbach, zastena na mieru u sklenara, umyvadlo z netu vo vypredaji, baterie Metalia priamo u vyrobcu. Drobnosti si majstri nakupili sami
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
podla vasho nazoru je vyhodnejsie objednat viacej veci, co sa tyka tej sanity a celkovo vybavenia do kupelne z jedneho alebo z viacerych eshopov? ci je to nejaky vyrazny rozdiel, co sa cien tyka. zase na druhej strane mi pride sikovnejsie, ked mi to pride vsetko v jednej objednavke, v jednom baliku.
Odpovedať
Profilova fotka
@lennaa nie, balikovu cenu pri jednej kupelni dosiahnut nevies. Sanitu ma vyznam kupovat rovno z nemecka, ak beries nemecke znacky (Hansgrohe, Grohe (nie lowcostChina), Kludi). Ak beries polsko-cinske zmetky, je to jedno. WC misu/umyvadlo treba kupit lokalne, kvoli reklamaciam. Pred kupou dobre pozriet a skontrolovat.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od lennaa:

podla vasho nazoru je vyhodnejsie objednat viacej…
@lennaa co mas presne na mysli? akoze ak nejake doplnky a take drobnejsie veci, tak to sme objednavali z jedneho eshopu vsetko. ano, je to sikovne, nemusis behat po predajniach a zhanat, lepsie sa to pozera online. ale zase vanu, to som chcela vidiet nazivo.
Odpovedať
Profilova fotka

podla vasho nazoru je vyhodnejsie objednat viacej…
@lennaa Záleží, čo kde nájdeš za aké ceny, kedy to potrebuješ mať doma a podobne. To sa asi nedá takto úplne jednoznačne povedať. Ale až môžem odporučiť nejaký eshop teda, tak mne sa už viackráť osvedčilo Sanitino. Tam je fakt veľký výber, prijateľné dodanie.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od mgx:

@lennaa nie, balikovu cenu pri jednej kupelni dos…
@mgx akoze mam objednavat priamo z nemecka? to bude celkom palka za postovne, nie? @1renata101 baterie, zrkadlo, skrinku, vesiaky. vanu to chcem ist pozriet normalne. a odkial ste objednavali? @pavol_v myslis akoze na kedy to potrebujem, alebo ze dorucenie ci mi zalezi ako bude dlho trvat? no mame s tym este cas, ale radsej v predstihu, ako potom vyplakavat, ze nam chybaju veci. vdaka za tip, pozriem sa na to.
Odpovedať
Profilova fotka

@mgx akoze mam objednavat priamo z nemecka? to bu…
@lennaa amazon.de idealo.de. postovne bud zdarma alebo do 10e. mam prime. zachodovu misu vanu a umyvadlo si kup na sr
Odpovedať

@lennaa amazon.de idealo.de. postovne bud zdarma …
@mgx tak to nie je take hrozne, ako som si myslela. a ako sa potom ale riesi nejake vratenie tovaru alebo tak, keby prislo nieco poskodene, pokazi sa atd? to si nemusel riesit?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka

@mgx tak to nie je take hrozne, ako som si myslel…
@lennaa este raz, SANITU (myslim umyvadlo, vanu, WC misu) kupovat LEN lokalne a dobre si pri preberani skontrolovat. Poskodenia prepravou su caste a zle reklamovatelne=nereklamovatelne. S ostatnym tovarom (baterie, atd...) problem nie je. Ak je problem zjavny uz pri prebrani, kliknem ze vraciam (do 14 dni) a amazon vrati peniaze hned pri podani spatneho balika (plati amazon). S ostatnymi v zmysle obchodnych podmienok. Nemec v zasade tance s reklamaciou ako lokalni pristipkari nerobi... Druha moznost je servis/servisny technik, na to mas pravo rovnako ako ked to bolo kupene SK. Aspon pri normalnych znackach, cinsko-polske braky nekupujem.
Odpovedať
podla mna je dolezitejsie to, co kupujes, nez to, ze odkial to kupujes, nie? ziaden eshop ti automaticky nezarucu kvalitu.
Odpovedať
Profilova fotka

@lennaa co sme objednavali, tak zo sanitina a co sme kupovali, tak to tak rozne. hlavne, co sme mali najblizsie sme si ako prve obehali a potom rozsirovali okruh. @mirfren tak kvalitu by ti malo zarucit to, aku znacku kupujes asi skor ako to, odkial ju kupujes. potom uz zalezi aj od toho, ako to predajca zabali a ako sa k tomu dopravca sprava.
Odpovedať
Profilova fotka

@lennaa Tak potom sa vieš krásne ešte zariadiť. Treba len povyberať. K tomu asi netreba inštrukcie, podľa čoho máš čo vyberať, či?
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bodulka243:

Ahojte, chcem sa spýtať odkiaľ ste kupovali sanit…
@bodulka243 Siko. Ale nie sama za seba ako bezny smrtelnik ale dohodni sa s nejakou stavebnou firmou co od nich berie a kup to na nich. Ja som tak brala cez firmu co nam robila hrubu stavbu a rozdiel bol 1K Eur. Brala som odtial vsetko... skrinky ravak, umyvadla, radiator, vanu, wc s doskou, sifony, ventily, zlab...
Odpovedať

@lennaa este raz, SANITU (myslim umyvadlo, vanu, …
@mgx cize pozeras pri vyberani aj na znacky a ze kde ktora znacka vyraba, alebo teda, ze ci je to nemecka, ceska, madarska, atd. znacka? lebo tak ked pozeram tie baterie kadejake, tak ja neviem, proste pre mna je to stale len bateria a nechapem, ako moze jedna stat 40 eur a ina 400. v com moze byt o tolko kvalitnejsia, ze je cena 10 nasobna.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 1renata101:

@lennaa co sme objednavali, tak zo sanitina a co …
@1renata101 dakujem za tvoje odporucanie, tento eshop som si uz pozerala a vedela by som tam vybrat hadam vsetko z takych tych drobnejsich veci. tak je mozne, ze nakoniec odtialto budeme kupovat. @pavol_v teraz som sa pytala napriklad na info ohladne baterii vyssie. ale nie, dakujem, myslim, ze vybrat dokazem uz aj sama. vsak koniec koncov ty sa u mna v kupelni pravdepodobne nikdy neocitnes 😀
Odpovedať
Profilova fotka
@lennaa v baterii za 40e a za 400e su podstatne rozdiely. Prva vec, z coho a ako je vyrobena. Prva je lacny plast s nastrekom s 2 rocnou zarukou, 2ha kovove telo, pochromovane s 5-10rocnou zarukou a dostupnostou nahradnych dielov casto este dalsich 10 rokov. Druha vec, Ak montujes jednoduchu bateriu na umyvadlo, ktora sa da lahko vymenit, kup si co chces. Cinsky hnoj zacne tiect mozno po 3r, diel nezozenies, hodis do kosa a vymenis. Ak nevies, zaplatis 50-100e za vymenu, pripadne zvladne sikovny mangel :) . Ak sa tato humoreska pocas zivotnosti (25r aspon ) este 3x zopakuje, pripadne ti bateria 2x vytopi kupelnu a poldomu a zistis, ze prislovie "Na sanite sa nesetri" ma daco do seba a nakupom drahej baterie so zarukou 10r+ si fakticky usetrila. Pri podomietkovej montazi to uz ani nehovorim, tam sa k vymene este prida sekanie a oprava obkladu, ak je cim a investor si nejaku tu dlazbu aj odlozil. A opravovane vacsinou vzdy vyzera horsie ako nove. Cenove naklady za vymenu presahuju cenu aj drahej baterie. AK neveris, navstiv hocijaku pouzivane WC na pumpe alebo dobre hotely, vsade pouzivaju drahu sanitu, lebo celkove naklady na nakup a udrzbu su lacnejsie ako sa srat s vymenami a poruchami. Ak teda chces, aby vodar/instalater bol teba ako na klaviri a zabezpecila mu dozivotnu "rentu", treba si kupit cinsko polsko-slovensko-madarsku bateriu za 40e (idealne podomietkovu so zlatym nastrekom ala lacny versace, wc misu cersanit a zaklincovat to podomietkovym systemom WC kupenym v zlave niekde v hobbymarkete (idealne za 100e).
Odpovedať

@lennaa co sme objednavali, tak zo sanitina a co …
@1renata101 ved to som sa presne snazil povedat. celkom sa mi pozdava aj znacka kielle napriklad. aj cenovo to je celkom primerane.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mirfren:

@1renata101 ved to som sa presne snazil povedat. …
@mirfren zachytila som aj tuto znacku, ale co sme nakoniec kupili, tak to uz ani srnky netusia. teda moj muz isto hej, ale ja toto vypustam z hlavy automaticky 😀
Odpovedať
Profilova fotka

@1renata101 dakujem za tvoje odporucanie, tento e…
@lennaa Tak vieš ako, nikdy nehovor nikdy 🤣 Ja som narážal len na to, že niekedy sa tu ľuďom máli hocijaká rada a najradšej by boli, keby všetko za nich niekto iný vybral a spravil.
Odpovedať

@mirfren zachytila som aj tuto znacku, ale co sme…
@1renata101 rozumiem, uz ked je to neaktualne, tak je ti to zbytocne. ale tak aj to je uspech, ze registrujes aspon taketo nieco. vsak ked uz ste robili doma, tak nieco sa muselo aj v tomto ohlade na teba nalepit 😆
Odpovedať

@lennaa v baterii za 40e a za 400e su podstatne r…
@mgx aha takto som sa na to nepozerala. asi to ma predsa nieco do seba. dakujem, ze si sa tolko rozpisal 🙂 @pavol_v ved bolo by to v kolkych pripadoch idealne takto spravit, no nie? ale tak jasne, ze to nie su veci, co by sa nedali zvladnut. ale niekedy clovek potrebuje poradit a postrcit.
Odpovedať

@mgx aha takto som sa na to nepozerala. asi to ma…
@lennaa a uz mas dost informacii a rad? reku ci uz sa u vas aj nieco teda kupovalo. lebo toto nie su podla mna take veci, kde je treba sa rozhodovat mesiace a porovnat do posledneho detailu kazdu jednu polozku.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mirfren:

@1renata101 rozumiem, uz ked je to neaktualne, ta…
@mirfren dakujem, si velmi starostlivy 😀 viem, co potrebujem vediet. asi tak by som to zhrnula v kratkosti haha.
Odpovedať
Profilova fotka

@lennaa Hej jasné, zvyšok domácnosti ti povie, že im je jedno, tak potrebuješ sa s niekým poradiť a uistiť sa, či je tvoj výber správny. No správny, rozumieme sa, že či by na takú možnosť aj iní pristúpili, prípadne, ako podobný problém riešili oni. Ono tá sanita nie je zase neviem aký veľká investícia, ale aj tak chceš vybrať dobre.
Odpovedať
pozeral som to vase sanitino, ze co to je zac, som o tom este nepocul, taketo veci, co sa tyka sanity, to kupujem zakazdym osobne v obchode. ale ma tam zaujalo, ze si odfotis priestor a potom si tam do fotky dosadis konkretny produkt. ale nestihol som to vyskusat. aj to funguje realne? nehapruje to nejak alebo co? ano, mozem to skusit, ale no... 😅
Odpovedať

@lennaa ja som niekoľko mesiacov pozeral stránky a mala aspoň aký taký prehľad čo koľko stojí, nakoniec sme šli do kamennej predajne v meste a našli sme batérie, nie samozrejme najnovšie modely, ale presne aké sme chceli a ešte boli aj v akcii a lacnejšie ako cez net. Vaňu a wc značka Komo, no a skrinku s umývadlom a vysokú skrinku cez eshop, každé inde.. ešte aj nožičky chrómové pod skrinky v ďalšom eshope..všetko prišlo v poriadku, sme spokojní
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?