Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@lennaa Hej jasné, zvyšok domácnosti ti povie, že… @pavol_v s tym si dovolim nesuhlasit. ako pri vsetkom, tak aj pri sanite sa ceny pohybuju rozne. a ono zvacsa tie lepsie veci su aj drahsie, ked toho potrebujes viacej, tak sa suma nacitava a nacitava, az ta vysledna veru moze byt celkom vysoka 😉 @tabitka337 vdaka za tip a za vasu skusenost. niekedy sa to oplati takto viacej, no mne je sympaticke to, ked viem nakupit vsetko z jedneho eshopu naraz.Odpoveď na príspevok od tabitka337:
@lennaa ja som niekoľko mesiacov pozeral stránky … @tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situacie, ze co prave hladas a ked su ake ceny a akcie. preto ja hovorim, ze pri vsetkom je lepsie si spravit nejaky prieskum najskor.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situac… @1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este par dni zlavy na vsetko. a teraz je take obdobie, ze vsade budu isto aj black friday, ktore budu trvat tyzdne 😀 ale tak to je uz vedlajsie, ze ten zmysel sa straca.Odpoveď na príspevok od mirfren:
@1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este … @mirfren ano, to je spravna pripomienka 😁 teraz je taky cas, ze vela obchodov, eshopov ma akcie. a ti, co nemaju, tak isto nieco daju. a ono je to aj fajn, lebo sa daju aspon prakticke darceky kupit. nehovorim, ze idem teraz rodine objednat baterie alebo wc misy alebo co 😄 ale tak vies, ako to myslim. snad 😄Odpoveď na príspevok od eno32:
opat sa vraciam k mojej predoslej otazke. nikto s… @eno32 Vďaka ti za info 😀 A čo si konkrétne skúšal? Batérie?Odpoveď na príspevok od lenkito10:
@eno32 "nikto ta lepsie neobsluzi ako ty sam seb… @lenkito10 vsak co budem no 😀 skusil som, nevyslo. tak som si to aspon sam vsetko vyskusal, ako to funguje a mam vlastnu skusenost, mozem ja rozdavat rady 😀Odpoveď na príspevok od eno32:
@lenkito10 vsak co budem no 😀 skusil som, nevyslo… @eno32 aj si nieco kupoval, ci toto bol cisto tvoj zamer? 😃Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@eno32 Vďaka ti za info 😀 A čo si konkrétne skúša… @pavol_v hej hej, to som skusal. najskor mi to nejak blblo, ale to som zistil, ze chyba bola v mojom prijimaci. potom mi to islo uz v pohode, pekne to ukazovalo presne na mieste, kde si si to nastavil, ze ozaj si vies spravit predstavu. @lennaa zatial mam len poskusane, ale sme zhodnotili uz davnejsie, ze to bude chciet nejake veci porobit a pomenit, ale to nechame uz po sviatkoch, tak potom by som chcel objednat. uvidime, ako bude dovtedy.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@mirfren ano, to je spravna pripomienka 😁 teraz j… @1renata101 a teda ako to dopadlo? si nieco odtial kupila aj nakoniec ako darceky?Odpoveď na príspevok od mirfren:
@1renata101 a teda ako to dopadlo? si nieco odtia… @mirfren vies co, veru aj hej, ale nie je to nic take, co by suviselo nejak so sanitou do kupelne. ale vsak to nikomu neprekaza, no nie? 😀 my sme si kupili novy kavovar, to si isto necakal, haha. ale tak ja som pisala uz aj predtym predtym, ze sme kupovali odtial normalne veci.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@mirfren vies co, veru aj hej, ale nie je to nic … @1renata101 tak ja som tam natrafil na kadejake veci, co som na tomto eshope necakal a videl som tam aj kavovary a kadeco dalsie. ale vsak dobre, vybavenie do celej domacnosti.Odpoveď na príspevok od eno32:
@1renata101 tak ja som tam natrafil na kadejake v… @eno32 je tam veru kadeco, my sme tam ten kavovar nasli za velmi dobru cenu vtedy a uz sme mali skusenost aj s eshopom, takze nebolo o com.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@eno32 je tam veru kadeco, my sme tam ten kavovar… @1renata101 Asi trochu neobvyklá položka, keďže diskusia je na tému sanita do kúpeľne. Ale keď už o tom začala, tak ako ste s ním spokojní? Ktorý to je model?Odpoveď na príspevok od eno32:
@pavol_v hej hej, to som skusal. najskor mi to ne… @eno32 no ako s tym stojite, uz ste sa pustili do niecoho? ja sa tu objavim raz za uhorsky rok, tak idem pozistovat, kde je co nove, kto ma ake novinky aspon 😀Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@mirfren vies co, veru aj hej, ale nie je to nic … @1renata101 a tie normalne veci su co akoze 😅Odpoveď na príspevok od mirfren:
@1renata101 a tie normalne veci su co akoze 😅 @mirfren akoze sanitu som myslela, take veci. napriklad bateriu som objednavala, aj sprchovu hlavicu, kadejake doplnky, co zeny potrebuju, aby sa citili dobre a spokojne v kupelni 😀Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@mirfren akoze sanitu som myslela, take veci. nap… @1renata101 Okej, tak sa odpovede dočkám možno nabudúce a pridám k tomu teda ďalšiu otázku, že od ktorej značky si objednávala? A klasiku? Alebo nejaké špeciálne farebné prevedenie, ktoré potom ľudia zvyknú po čase ofrflať, že im schádza dolu farba, alebo to nevedia poriadne dočistiť 😀Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@1renata101 Okej, tak sa odpovede dočkám možno na… @pavol_v mi sme všetky batérie a umyvadlá objednali zo sanitina....prišlo to presne podľa termínu, ktorý písali na stránke Batérie značky Ravak Umyvadlá geberitOdpoveď na príspevok od mellie111:
@pavol_v mi sme všetky batérie a umyvadlá objedn… @mellie111 Vďaka, že si sa podelila o skúsenosť! A kedy ste to objednávali, už dávnejšie nejak?Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@mellie111 Vďaka, že si sa podelila o skúsenosť! … @pavol_v Ja mam Ja mam vybornu skúsenosť s nemeckým obchodom obadis.com. Spočiatku som sa bal,ale úplne super.Ceny neporovnatelne s našimi a aj servis výborný.Mal som.jednu reklamáciu kuchy skej batérie a vybavená do týždňa... Poštovné je tiež v pohode.Odpoveď na príspevok od pavol_v:
@mellie111 Vďaka, že si sa podelila o skúsenosť! … @pavol_v prave v tom obdobi tzv. Ciernych piatkov Vyborne na ich stranke je to, ze ai baterie viete vyborne vyfiltrovat...napr. podla vysky, podla comfort zone, podla dlzky vypuste... Zabalene prislo vsetko vyborne, rozbalovali sme este pred kurierom, kamerovali sme si rozbalovanie jednotlivych balikov, aby sme pri nejakej skode mali dokaz Ceny maju tiez v porovnani s inymi predajcami porovnatelneOdpoveď na príspevok od pavol_v:
@1renata101 Okej, tak sa odpovede dočkám možno na… @pavol_v znacka to je kielle a ano, je to taka farba, na ktoru niektori frflu. ale ja som spokojna. vsak nemame ju tyzden a ja s tym akoze problem nemam. ked sa robia poriadky v kupelni, tak sa ocisti, nejak specialnu pozornost tomu nevenujem akoze.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@eno32 je tam veru kadeco, my sme tam ten kavovar… @1renata101 ved a preco nie? ked to uz mas overene a skusenost mas dobru, tak preco by si spekulovala nad niecim inym.Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@pavol_v znacka to je kielle a ano, je to taka fa… @1renata101 ste spokojni s tym Kielle? Ja som bral kupelnovy nabytok od nich trochu s obavami aky bude...este sme ho nenamontovali a kazda skusenost potesi 😃Odpoveď na príspevok od eno32:
@1renata101 ved a preco nie? ked to uz mas overen… @eno32 akoze na jednej strane ano, ale zase laka to aj ine skusit, nech mas lepsi prehlad, vies ako. ale zase sanitu nejak casto nekupujes si myslim, ze to su take veci, co vydrzia roky. samozrejme podla toho, co kupis 😀Odpoveď na príspevok od sousedekovci89:
@1renata101 ste spokojni s tym Kielle? Ja som bra… @sousedekovci89 povedala by som, ze uplne. ja nemam tomu co vytknut, nemame s tym ziadne problemy. zase nabytok je druha vec, ten nemame od nich, ten mame robeny na zakazku. ale ak to bude taka kvalita ako ta bateria a ostatne, tak si myslim, ze budes tiez spokojny. ved daj vediet, ked to budes mat zlozene 🙂Odpoveď na príspevok od 1renata101:
@eno32 akoze na jednej strane ano, ale zase laka … @1renata101 ale tak ked davaju zlavu a dopravu zadarmo momentalne, tak to tiez nie je na zahodenie, nie? 😀