Sanita do kúpeľne

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spýtať odkiaľ ste kupovali sanitku do kúpeľne, myslím vaňu, sprchovací kút, batérie, umývadlo zo skrinkou 🙂 a rovnako odkiaľ ste kupovali sedačku.. niečo overené, kvalitné, za rozumný peniaz. Ďakujem pekne
Odpovedať
1
2

Odpoveď na príspevok od pavol_v:

@lennaa Hej jasné, zvyšok domácnosti ti povie, že…
@pavol_v s tym si dovolim nesuhlasit. ako pri vsetkom, tak aj pri sanite sa ceny pohybuju rozne. a ono zvacsa tie lepsie veci su aj drahsie, ked toho potrebujes viacej, tak sa suma nacitava a nacitava, az ta vysledna veru moze byt celkom vysoka 😉 @tabitka337 vdaka za tip a za vasu skusenost. niekedy sa to oplati takto viacej, no mne je sympaticke to, ked viem nakupit vsetko z jedneho eshopu naraz.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od tabitka337:

@lennaa ja som niekoľko mesiacov pozeral stránky …
@tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situacie, ze co prave hladas a ked su ake ceny a akcie. preto ja hovorim, ze pri vsetkom je lepsie si spravit nejaky prieskum najskor.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od 1renata101:

@tabitka337 tak to zalezi aj od konkretnej situac…
@1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este par dni zlavy na vsetko. a teraz je take obdobie, ze vsade budu isto aj black friday, ktore budu trvat tyzdne 😀 ale tak to je uz vedlajsie, ze ten zmysel sa straca.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od mirfren:

@1renata101 tak napriklad sanitino ma teraz este …
@mirfren ano, to je spravna pripomienka 😁 teraz je taky cas, ze vela obchodov, eshopov ma akcie. a ti, co nemaju, tak isto nieco daju. a ono je to aj fajn, lebo sa daju aspon prakticke darceky kupit. nehovorim, ze idem teraz rodine objednat baterie alebo wc misy alebo co 😄 ale tak vies, ako to myslim. snad 😄
Odpovedať
opat sa vraciam k mojej predoslej otazke. nikto sa so mnou nechce bavit, tak by som to zhodnotil teda sam, som to skusal, nebolo inej moznosti a funguje to! keby to niekoho zaujimalo 😀
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od eno32:

opat sa vraciam k mojej predoslej otazke. nikto s…
@eno32 Vďaka ti za info 😀 A čo si konkrétne skúšal? Batérie?
Odpovedať
Profilova fotka
@eno32 "nikto ta lepsie neobsluzi ako ty sam seba" 🙃🫣😎🤣🙃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

@eno32 "nikto ta lepsie neobsluzi ako ty sam seb…
@lenkito10 vsak co budem no 😀 skusil som, nevyslo. tak som si to aspon sam vsetko vyskusal, ako to funguje a mam vlastnu skusenost, mozem ja rozdavat rady 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od eno32:

@lenkito10 vsak co budem no 😀 skusil som, nevyslo…
@eno32 aj si nieco kupoval, ci toto bol cisto tvoj zamer? 😃
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od pavol_v:

@eno32 Vďaka ti za info 😀 A čo si konkrétne skúša…
@pavol_v hej hej, to som skusal. najskor mi to nejak blblo, ale to som zistil, ze chyba bola v mojom prijimaci. potom mi to islo uz v pohode, pekne to ukazovalo presne na mieste, kde si si to nastavil, ze ozaj si vies spravit predstavu. @lennaa zatial mam len poskusane, ale sme zhodnotili uz davnejsie, ze to bude chciet nejake veci porobit a pomenit, ale to nechame uz po sviatkoch, tak potom by som chcel objednat. uvidime, ako bude dovtedy.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?