Rozmiestnenie Kupelne

Dobry den, co poviete na taketo rozmiestnenie kupelne? Ma niekto podobne rozmiery? Ako lepsie by ste to vyriesili? Rozmery su cca. 230x460cm. Vdaka.
Odpovedať
Profilova fotka
To WC je tam tak nešťastne uprostred všetkého. Aspoň po bokoch tam niečo dať.
Odpovedať
Napadlo mi este 1 riesenie - wc vedla vane so zastenou
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od bilinxe:

Napadlo mi este 1 riesenie - wc vedla vane so zas…
@bilinxe A vstup do sprchoveho z tej strany, kde je povodne wc. O nieco lepsie.
Odpovedať
Ja by som vymenila vaňu so sprchou
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od lucanovci27:

Ja by som vymenila vaňu so sprchou
Podľa komentárov sa vlastne nikomu ten prvotný návrh nepozdáva 😀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od bilinxe:

Dobry den, co poviete na taketo rozmiestnenie kup…
@bilinxe nevies posunut dvere?
Odpovedať
nie, dvere sa uz nedaju posunut, maximalne okno
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som dala umyvadla oproti dveram - vojdes do miestnosti a prvy pohlad padne na umyvadla s peknym zrkadlom a svetlami. Okno by som dala na stred steny. Tam kde je sprchovy kut by som urobila na vacsom priestore mokry kut - teda za sklo by som dala aj vanu aj sprchac. WC ak sa da posunut blizsie k dveram ale s tym, ze medzi dvere a WC by som pichla nejaku dekoraciu, aby wc nebolo hned na ociach ked vojdes do kupelky. Idealne ak by sa WC dalo dat mimo kupelne alebo aspon v ramci kupelne za nejake dvere. Teda dat ho napr uplne do rohu, urobit normalnu priecku a male okno. Tam, kde je teraz sprchac. Dvere do WC by boli pri okne a na tej stene, kde je teraz WC a umyvadlo by som zase riesila mokry kut ja som sa inspirovala na tychto strankach https://www.houzz.ie/magazine/ask-an-... je tam plno rad a clankov
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Dost nelahka situacia. V planikoch treba mat predstavivost. Ako vyzera vana za sprchou, alebo vedla, sklena zalomena stena, mensi murik, kam radiator, vesiaky, aku velku/siroku vanu, walk in sprchu, alebo sklo.
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
Profilova fotka
.
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od lenkito10:

.
@lenkito10 pisal som spravu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?