Odpoveď na príspevok od miska_2023:
Ahojte, potrebovala by som od Vás poradiť. Idem r… @miska_2023 to mas nakreslene dvere? Mozu sa posunut?Odpoveď na príspevok od wivik:
@miska_2023 to mas nakreslene dvere? Mozu sa posu… @wivik áno dvere sa môžu posúvať po celej dĺžkeOdpoveď na príspevok od miska_2023:
Ahojte, potrebovala by som od Vás poradiť. Idem r… @miska_2023 a odpady mas ako riesene? Kde sa musis napojit?Odpoveď na príspevok od wivik:
@miska_2023 a odpady mas ako riesene? Kde sa musi… @wivik na protiľahlej tj. oproti dverámOdpoveď na príspevok od miska_2023:
Ahojte, potrebovala by som od Vás poradiť. Idem r… @miska_2023 len taka poznamka. Uz si sa sprchovala v takom otvorenom sprchovom? Bola som na chate kde sklo mohlo mat meter a pri umyvani vlasov mi po laktoch isla voda mimo sprchoveho. My mame sklo 1,4 m a voda dopada akurat kde konci sklo. Potom tych 60 cm co je vstup mame trosku zle vyspadovane a dnes mi vodu zachytaval kobercek aby som ju nemala v celej kupelni 😀Odpoveď na príspevok od wivik:
@miska_2023 len taka poznamka. Uz si sa sprchoval… @wivik úprimne nie ale veľmi sa mi to páči ale možno dáme dvierkaOdpoveď na príspevok od miska_2023:
@wivik úprimne nie ale veľmi sa mi to páči ale mo… @miska_2023 Pripadne spravte bez dvierok, ako si to predstavujes, ale nechaj si tam taku moznost, ze by sa potom dvierka dodatocne dali dorobit, ak by to nebolo ok.