Odpoveď na príspevok od majusa11111:
Ahojte , bola by som vďačná ak by mi niekto kto s… @majusa11111 za mna je velky luxus mat v tak malej kupelni 2metrovy sprchovy. My mame taky ale kupelna je dvojnasobna. Mne podla toho obrazka nepride prakticke usporiadanie. Blby pristup k oknu. Ja tiez vanu vyuzivam ked potrebujem nieco vacsie umyt. Stale chodit okolo skla to by som urcite do neho trepla. Aby si vodu nemala v celej kupelni tak sklo potrebujes dlhe 1,4m. Aj to sa este modli aby ti nedodzubali spad a v nejakom mieste ti nevytekala voda von zo sprchoveho. Ja proti tomu vyuzivam kobercek :-D Tiez mat vecko vedla umyvadla je za mna velke nie. Da sa s dverami hybat? Nieco ti skusim nakreslitOdpoveď na príspevok od wivik:
@majusa11111 za mna je velky luxus mat v tak male… @wivik praveze wc by som nechala tak ako na obrázku vedľa sprchoveho , a na druhej strane by som dala len umývadlo ako je aj v našom nákrese , obrázok som použila len preto aby som znázornila ako to myslím , že tu vaňu dať na kraj a sprchovy vedľa toho- teda len zastenu sklenenú , pretože mne zas úplne moc nevyhovuje alebo si teda neviem predstaviť to rozloženie ako mame v našom nákreseOdpoveď na príspevok od majusa11111:
@wivik praveze wc by som nechala tak ako na obráz… @majusa11111 najlepsie je si to nakreslit na papier so vsetkym, s vesiacikmi, vypinacmi, zasuvkami, s toaletakom, kefou..... Inak uprimne kazdemu zavidim spanok tomu kto si da kupelnu vedla spalne. Chcem aj ja taky spanok. V byte sme mali spalnu siroku 2,8 m a permanentne som mala obuchane nohy. Nedoporucujem drevenu postel. Prehodila by som satnik zadveria s komorou. Ked vstupim do domu tak by som tam prijala nejaku policku na odlozenie klucov, zrkadlo a vesiaciky. https://pin.it/6PN5yAEJU Potom komodu a tak dvere do satnika. Kde odlozis topanky, ktore vyzujes? Velmi by ma zaujimalo kolko stvorakov ma domOdpoveď na príspevok od majusa11111:
Ahojte , bola by som vďačná ak by mi niekto kto s… @majusa11111 tak ako to je v projekte, tak to majú známy a vyzerá to v pohode a pocitovo tam je dosť miesta na pohyb v kúpeľni. Ten nový návrh mi tam nejak nevychádza , lebo to by bolo umývadlo v podstate v sprche čiastočne. To je vhodnejšie pre dlhšie kúpeľne podľa mňa.Odpoveď na príspevok od lenkito10:
Ahoj, ta miestnost zo zadveria je wc, ci satnik? … @lenkito10 ahoj, je tam wcOdpoveď na príspevok od majusa11111:
Ahojte , bola by som vďačná ak by mi niekto kto s… @majusa11111 podľa mňa je ten projekt celkom dobrý. treba mať zase nejakú predstavivosť. ja napríklad ešte pred takýmito originál plánmi behám sama s metrom a zakresľujem si tie svoje plány pre predstavu 😄Odpoveď na príspevok od zdenka606:
@majusa11111 podľa mňa je ten projekt celkom dobr… @zdenka606 to je pochopitelne, ale zvykol som si uz aj na vizualizacie v poslednej dobe. ale aj tak si to musim pomerat a premysliet priamo v tej a tej miestnosti, aby som si to tam vedel predstavit 😀