Odpoveď na príspevok od peter6999:
Ahojte. Viete mi poradit pracku plnenu spredu? Zn… @peter6999 vo tak pouzit nejaky z porovnavacov? Ludia tam davaju recenzie nieco si uz vyberies.Odpoveď na príspevok od peter6999:
Ahojte. Viete mi poradit pracku plnenu spredu? Zn… @peter6999 Vyber si akúkoľvek značky Bosch.Odpoveď na príspevok od chrobak7:
@peter6999 Vyber si akúkoľvek značky Bosch. @chrobak7 mám 8 rokov bosh a v pohode akurát som bol v Elektre a hovorili mi že za 8 rokov sa aj iné pračky dotiahli a že ich je už kvalitných dosť. Som mierne nerozhodnýOdpoveď na príspevok od peter6999:
@chrobak7 mám 8 rokov bosh a v pohode akurát som … @peter6999 Na práčke nemáš čo špekulovať. Ak si OK so značkou, pozri, či má programy, ktoré potrebuješ, pozri, či sa ti páči dizajn a rozmery sú štandardné u 95% zariadení. Určíš si cenové rozpätie a máš užší výber. Buď si z nich vyberieš náhodným výberom, alebo tú, ktorá ti padne do oka. Práčku zvyčajne vyberá žena, tak sa jej spýtaj, ktorú by chcela. Aj ja som kúpil tú práčku a sušičku, ktoré vybrala manželka.Odpoveď na príspevok od peter6999:
Ahojte. Viete mi poradit pracku plnenu spredu? Zn… @peter6999 este si pri vybere vsimaj ako sa otvaraju dvierka a ci sa daju prehodit. Na susicke sa daju prehodit a na pracke nie a akurat mi vyslo opacne otvaranie ako potrebujemOdpoveď na príspevok od chrobak7:
@peter6999 Na práčke nemáš čo špekulovať. Ak si O… @chrobak7 Hej, práčku si vyberá žena.... "Táto je peknááá" 😂Odpoveď na príspevok od frantisekca:
@chrobak7 Hej, práčku si vyberá žena.... "Táto j… @frantisekca ale never tomu, ze takto zeny nakupuju. aspon nie tie, co maju stipku rozumu. naco mi bude pekna pracka, ked fungovat nebude dobre. a okrem toho, ziadna pracka nevyzera tak, ze by ma vyslovene na pohlad uchvatila 😀Odpoveď na príspevok od peter6999:
Ahojte. Viete mi poradit pracku plnenu spredu? Zn… @peter6999 akurát je rozdiel medzi prackou a práčkouOdpoveď na príspevok od duzu:
@peter6999 akurát je rozdiel medzi prackou a práč… @duzu niekto tu chce byt zase vtipny :-D podla mna bolo uplne evidentne, ze mysli "práčku". my mame taktiez boschku uz niekolko rokov a nesklamala zatial ani raz, musim si zaklopat :D ako to uz byva, pravdepodobne som to teraz zakrikol 😁Odpoveď na príspevok od peter6999:
@chrobak7 mám 8 rokov bosh a v pohode akurát som … @peter6999 tak potom, ked ti tato znacka vyhovuje a nemal si ziadne problemy, tak by som asi na tvojom mieste pozeral tiez nieco od nich.Odpoveď na príspevok od gklin:
roky som mala whirlpool, teraz mam novu Bosch, po… @gklin to kolko krat si opravovala pracku ze mas s opravarom "vztah" 🤣Odpoveď na príspevok od wivik:
@gklin to kolko krat si opravovala pracku ze mas … @wivik 😉ale vylucne profesionalny, uz cca 20 rokov ked sa mi nieco nezda, vacsinou podla zvuku viem, ze sa nieco deje, tak mu zavolam, nech si ju "vypocuje"😀 a on hned vie, o co ide...a to je na nezaplatenieOdpoveď na príspevok od gklin:
@wivik 😉ale vylucne profesionalny, uz cca 20 roko… @gklin veď jasné, lepšie takto to riešiť hneď, keď máš nejaké podozrenie, nech sa na to pozrie, ako potom, keby tam má niečo odpáliť a už by to bolo náročnejšie na opravu aj na financie.