Odpoveď na príspevok od peter6999:
Ahojte. Po coskorom prerobeni kúpeľne na podobu v… @peter6999 určite nedávaj do skrine, zbytočne. A dvere sú lepšie 70ky, teraz aj odporúčajú väčšie.. s prackou by si prešiel aj cez 60 ale treba myslieť do budúcna.. máme babku na vozíčku a s tým by cez 60ky dvere neprešla na wc.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Dvere do kúpeľne aj do WC stačia 60-ky. Minimálne… @dedo758 to nie je kúpeľňa kde sú dvere do wc a kde bude pracka tam je chodba ktorou sa ide do kuchyne. Pracka je teda mimo kúpeľne. Preto riešim ako ju v tej chodbe schovať či niekoho niečo napadne. Je tam vyklenok na pracku. Či stačí nejakými dvermi ala skriňa.Odpoveď na príspevok od peter6999:
@dedo758 to nie je kúpeľňa kde sú dvere do wc a k… @peter6999 hlavne zvukovo izolujte __________________________________ návrh 3D, technika, estetikaOdpoveď na príspevok od peter6999:
@dedo758 to nie je kúpeľňa kde sú dvere do wc a k… @peter6999 Aha. Napísal si k stúpačkám, tak ja som si ju na tom nákrese umiestnil do kúpeľne vedľa sprchovacieho kúta :-) Nad tou druhou variantou - od chodby - som ani neuvažoval. Do kúpeľne nevojde...?Odpoveď na príspevok od dedo758:
@peter6999 Aha. Napísal si k stúpačkám, tak ja so… @dedo758 nie nevojde. Takto to bude akurát riešim či ju nechať bez dveri alebo vymyslieť dačo a schovať ju. Preto hľadám inšpiráciu. Či dvere ako do skrine. Či niekto dačo má podobne.Odpoveď na príspevok od dedo758:
Dvere do kúpeľne aj do WC stačia 60-ky. Minimálne… @dedo758 ano, 60 stacia, ale lepsie su 70. A okolo tohto umyvadla sa budu tak ci tak "strikovat", bez ohladu na to ci su tam dvere 60 alebo 70Odpoveď na príspevok od zita19:
@dedo758 ano, 60 stacia, ale lepsie su 70. A okol… @zita19 Aspoň do WC by som dal 60-ky. Tam to aspoň trochu "odtieni" od toho umývadla a neobije si boky :-) Prežil som detstvo v dome, kde z chodby sú jedny 60-ky dvere, malá "predsieň" a z nej sa ide druhými dverami do kúpelne a ďalšími do WC - zasa cez 60-ky dvere. Na poschodí detto. V čom sú 70-ky lepšie? Nerýpem, iba ma to zaujíma.Odpoveď na príspevok od dedo758:
@zita19 Aspoň do WC by som dal 60-ky. Tam to aspo… @dedo758 ked vymienam dvere, tak dam take, aby cez nich presiel, prinajhorsom, aj vozickar. 60 su v dnesnej dobe uplny nezmysel, ak sa daju dat aj sirsie. Ano, prezili sme aj so 60, ale to neznamena, ze to bolo najspravnejsie riesenie. Ja to povazujem za prezitok socializmu a riesenie z nudze.Odpoveď na príspevok od wolodymyr:
Pracka v skrini je fajn iba vtedy ak ju nepouziva… @wolodymyr Súhlas. Práčku po použití treba odvetrať, inak chytí zaujímavú vôňu. A je jedno, či je plnená zvrchu alebo zboku.Odpoveď na príspevok od zita19:
@dedo758 ked vymienam dvere, tak dam take, aby ce… @zita19 60 -tky ťa donútia kontrolovať si váhu 😂Odpoveď na príspevok od dedo758:
@zita19 Aspoň do WC by som dal 60-ky. Tam to aspo… @dedo758 už som písala že s vozíkom cez 60ky neprejdes.. a to človek nikdy nevie či sa ráno zobudí zdravý, alebo jednoducho na starobu myslieť.. alebo na opatrovanie rodičov 😉 Nám by tiež lepšie pasovali menšie ale dali sme 70kyOdpoveď na príspevok od foox:
@zita19 60 -tky ťa donútia kontrolovať si váhu 😂 @foox ak niekto neprejde cez 60-tky, tak ci tak je uz v kategorii vorvan, tam to uz ani sirsie dvere nezachrania.