Odpoveď na príspevok od eugenie:
@zita19 Akurat si rozsiruujem obzory ake vanicky … @eugenie a este je moznost vanicku vymurovat z yporiek a oblozit so spadom do zlabu. Tam uz mozes dat akykolvek rozmer. My sme chceli kvoli malemu rochnidlu hlboku, tak sme vybrali tu co mame. A ked som bola vo faze ako ty, mala som nastudovane vsetky predavane sprchove vanicky aj zasteny. Nakoniec som sa rozhodla pre kalene sklo na mieru od sklenara. Za 3 tyzdne od zamerania bola hotova, este som si mohla vyberat ci chcem dvere, ci nie, prisli, namontovali. Cena bola velmi prijemna.Odpoveď na príspevok od zita19:
@wivik obcas je na skle zubna pasta, ale pri vnuk… @zita19 Ja mam 3 rocneho syna.. u nas bude vsetko vsade este dlhooooo. 😅🥴Odpoveď na príspevok od eugenie:
@wivik @zita19 Co poviete na toto? Umyvadlo 600, … @eugenie je to fajn, ale pocitaj s tym, ze k umyvadlu potrebujes dostat vodu a odpad. To by sa dalo spravit v predmurovanej predstienke na zadnej strane sprchaca. Ale! Aj pr najtensom ytongu to bude 5 cm predstienka + 2 cm obklad s lepidlom (lepsi je 8 cm ytong). Predmurovku nemusis spravit na celu vysku sprchaca, aspon bude policka na hygienu, ale potom sa navyhnes sklu na mieru, ktore bude kopirovat ten obskok. Alebo sa urobi predmurovka na celu vysku, do nej nika na hygienu a potom mozes pouzit aj kupovanu zastenu. A este musis umne vyriesit otvaranie dveri sprchaca aby ti dvere nenarazali do umyvadla a aby ste sa do sprchaca aj pohodlne dostaliOdpoveď na príspevok od zita19:
@eugenie je to fajn, ale pocitaj s tym, ze k umyv… @zita19 Toto musim prebrat s manzelom, pretoze voda a odpad v stenach su, ale budu sa musiet prerobit. Je to rekonstrukcia panelakoveho bytu. Pracka je na povodnom mieste ako ju mali aj byvali majitelia. Na tej stene, kde je umyvadlo bola vana a z druhej strany steny je kuchynska linka. Otvaranie asi jedine na kolajnicky. :/ Ale uvidime, budem este spekulovat dalej. Velmi dobre inspiracie ste mi aj s @wivik dali.Odpoveď na príspevok od didaa13:
@wivik @lenkito10 V akom programe, prosím, kresl… @didaa13 ja to mam aplikaciu v mobile floor plan creator. Tato je dost jednoducha. Take pokrocilejsie su homestyler, homebyme....Odpoveď na príspevok od wivik:
@didaa13 ja to mam aplikaciu v mobile floor plan … @wivik Ďakujem pekne 🙂