Okno v kúpelni

Čaute, aké okno by ste dali do tejto kúpelne? Ďakujem
Odpovedať
Ja by som dal co najvacsie.
Odpovedať
@monulik007 kde mas otocenu kupelnu. Ja ako na 1. z toho dovodu aby si nemusela riesit ci su zatiahnute zaluzie a ci ti niekto cumi do kupelne
Odpovedať
@wivik moze tam dat mliecne sklo a hotovo
Odpovedať
alebo dubová kora a podobné, je to je menej nemocničné, ako mliečne, aj viac svetla púšťa
Odpovedať
1. s mliečnym sklom
Odpovedať
Predpokladám, že to bolo myslené tak, že nie klasické priehľadné. Štruktúr je na výber veľa. A tiež by som odporučil dať také, ktoré prepúšťa svetlo ale nevidno cezeň. Ale zasa ak má kúpelňa nejaký luxusný výhľad na hory, lúky, pustatiny a žiadne domy, asi by som šiel aj to priehľadného.
Odpovedať
@wivik k susedom mam otočené okno, ale máme tam betonový plot, a dáme mliečne sklo ano.
Odpovedať
Alebo ešte takéto okno
Odpovedať
@monulik007 4. A mliečne sklo
Odpovedať
@monulik007 tá jednotka dá málo svetla, máme to tak doma a ľutujem , že sme ho nedali po celej šírke. My máme pod ním vaňu, čiže sa nedali veľmi iné dať, ale mohlo ísť na celú šírku a bolo by to super.
Odpovedať
@monulik007 3 alebo 4. Ak máte betónový plot, tak prečo chcete dávať mliečne sklo? Sused Vás nebude obzerať na rebríku.
Odpovedať
@raphael42 pre lepší pocit 😄
Odpovedať
Článok sa načítava...
@monulik007 budete ľutovať ten výber. Ale je to vaša kúpeľňa. Pre lepší pocit stačia záclony alebo žalúzie.
Odpovedať
@raphael42 prečo? kvôli čomu?
Odpovedať
@monulik007 mliečne sklo prepúšťa menej svetla a nebudete mat žiaden výhľad z okna. Napríklad ja mám 100x240 a takýto výhľad z vane. Občas mám šťastie, že sa tam akurát kúpu vtáky alebo sa príde napiť mačka. 🙂
Odpovedať
@raphael42 aha ano to máte pekný výhlad, ale mi tam máme len betonový plot, výhlad nepotrebujeme. Porozmýšlame 🙂
Odpovedať
Profilova fotka
Ked este nemas postavene, preco nedas vanu pod okno a okno v takej vyske, aby si dociahla n'a klucku? Aj susicka sa ti zmesti pod prac dosku, kde mozes hned skladat veci a dat policky nad pracku a susicku
Odpovedať
@monulik007 my máme skoro ako to č.3 ale výhľad na hory, sem-tam ale aj niekto prejde okolo tak dáme asi plisse roletku alebo mrazovú fóliu na pol.okna. Mliečne sklo ani dubový kôru sme nedávali.. to už nezmenis keby dačo.. ale to tienenie môžeš zmeniť. Ak by ste náhodou niečo mohli zasadiť k tomu betonovemu plotu, hneď by si mala krajší výhľad. Inak, tá dubová kôra vôbec nestačí na zatemnenie večer. Keď je zasvietené svetlo, zvonka dnu vidno dosť zreteľne čo robí človek vo vani 🛀🏊🤭
Odpovedať
@monulik007 cez normálne sklo máš viac prirodzeného svetla.. A keby ste dali to č.1 ale normálne sklo a radšej kvety na parapetu? Ak tam teda nikto nebude ozaj chodiť kolo okna...
Odpovedať
@monulik007 to posledne vysoke uzke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?