Návrh kúpeľne - zmena?

Ahojte, dali sme si spraviť návrh kúpeľne. Manželovi sa páči tak ako to je, ale ja som s tým návrhom stále neni stotožnená. Niečo mi tam vadí 🤷‍♀️ asi mi príde taká chladná...chcela som za zrkadlom výrazný obklad v smaragdovej farbe, pani dizajnérka dala farebné skrinky. Prosím čo by ste zmenili? Rozloženie zostáva ako na foto, to už máme všetko spravené...Ďakujem za pomoc 😅
Odpovedať
plus máme ešte variantu so šedou vaňou
Odpovedať
Uz teraz tam mas 4 dekory, dreveny nabytok, obklad v dekore dreva, podlahu a sivy obklad. Menej je niekedy viac, netreba to prehanat. Ked chces smaragdovu, tak vymen dreveny obklad za smaragdovy aebo daj len sivy aj tam kde je ten s drevenym dekorom a z smaragdoveho treba spravit len jednu akcentovu stenu.
Odpovedať
@srnocka posobi to chladne lebo tam mas chladny beton. Ked chces "teplejsiu" kupelnu tak daj pieskovu, ta sa aj viac hodi k drevu. Skrinky tiez posobia chladne. Alebo nekuskuj to drevo lebo to vyzera ako na sachovnici ale daj celu tam kde je vana a sprcha.
Odpovedať
Neviem, mne sa to paci, tak ako to je na tych prvych fotkach. Tym, ze je to blede, tak ten priestor posobi aj vacsi, smaragdove skrinky su tam peknym spestrenim a dreveny obklad vyzera super.
Odpovedať
betón bude vždy vyzerať chladne. Vymeniť pohľadový betón za inú farbu na stene, pripadne iné materiály ( ale asi nechcete obklad). Potom je ešte marocký štuk. Ja osobne som si betónovú stenu nedala ani go garáže. Ale to je môj názor na betón, každý ho máme iný. A ako písali vyššie, už teraz je tam dosť farieb, nepridávať ďalšie. Prípadne oživiť machovým obrazom, alebo kvetmi. Ale ináč - je to pekné, elegantné. Ja by som asi nemenila nič.
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa to paci praveze, ak vas omrzi smaragdova, co sa stane o par rokov, tak lahsie vyhodis skrinku ako vysekavat obklad.
Odpovedať
@btus je to veľkoformátový obklad, takže kľudne môžme ešte farbu zmeniť...ja by som dala možno nejakú podobnú ako na foto...
Odpovedať
@marfushik takto som nad tým nerozmýšľala 🙈 ďakujem to je pravda 😊
Odpovedať
podla mna to vobec neposobi chladne, ale tie skrinky by som rozhodne smaragdove nevybral, skor ten obklad by som zvolil vyraznejsi rozhodne. je to len moj nazor, ale tak ocividne sa to takto nepozdava ani tebe, takze sprav tak, ako je tebe po chuti.
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne by som do bielej/bledej sparovacky na zem nesla, takze ani do bledej dlazby n'a zemi.
Odpovedať
@lenkito10 my máme bielu dlažbu na zemi. Raz za polrok vydrhnem špáry. Ale my máme psy. 🙂 @srnocka - jaj, ten obklad vyzerá ako podľadový betón. 🙂
Odpovedať
@srnocka mne sa to veľmi páči. V skutočnosti to nebude také chladné, drevo to zutulní. Jedine co by som zmenila, potiahla ten sprchac az po vaňu, lebo co v tom úzkom priestore bude? Akurát prach sadat, voda frkat a na figu sa to tam bude upratovať.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@akvi to som aj ja rozmýšľala, že dať vyrobiť na mieru na vaňu zástenu, ďakujem za postreh 👍🏻
Odpovedať
@akvi suhlasim, mame to vyriesenie uplne rovnako. a clovek si usetri starosti a kopu nervov pri upratovani 🙂
Odpovedať
Mne sa tamten výrazný nábytok nehodí, krajšie by to bolo s tým obkladom
Odpovedať
Profilova fotka
Dizajn je vec pocitov, niekomu sa take paci, inemu nie. Preto popros navrhara, nech da do navrhu ine materialy alebo farby. Vyberaj z viacerych variantov. Ty to budes platit, ty v tom budes byvat. Predovsetkym ty sa v danom prostredi musis citit dobre.
Odpovedať
to predsadenie vane kvôli tomu múriku, kde je batérie príde nepraktické. Už z horného pohľadu dvere zachádzajú do vane a zakaždým otvorením tresnú do vane. Tento detail by som poriešil inakšie.
Odpovedať
@sissik presne tak, niekto sa mozno boji trvat na svojom alebo neviem ako to inak povedat. ved to, co dizajner navrhne, predsa nie je nijak dane, stale sa to da menit podla svojich predstav.
Odpovedať
Profilova fotka
insed ma dobry postreh o dverach. Ak je murik za vanou vystavany koli odkladamiu veci, tak radsej zvaz vystavat musrik / policu medzi vanou a sprchacom.
Odpovedať
@sissik ani tam by som múrik nedával, zakryješ sklo sprcháču. Nad vaňu urobiť niku na odkladanie. Ako nad hajzľom, rozumej WC. Aj s osvetlením 🙂
Odpovedať
co sa tyka farieb, tak aj na moj vkus je tam toho dost, menej je viacej, siva v kombinacii s drevodekorom sa mi osobne nepaci, skor pozriet nieco, co sa bude tahat do hneda, aby to bolo ako ton v tone, nech to spolu ladi
Odpovedať
Profilova fotka
@insed ano aj to je riesenie. Otazne, ci to dovoluje stena. Ak je len tenka priecka, tak niku neurobia.
Odpovedať
Profilova fotka
@srnocka Ano tiez si myslim, ze nieco taketo by bola lepsia volba, aby to nebolo uplne, ze sive, ale aby to malo taky nadych do slonovej, do hnedej alebo cosi take, nech to s drevodekorom lepsie ladi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?